Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μύκονος: Το πάρτι της απόλυτης χλιδής – Εξωφρενικές τιμές για τη συναυλία της Άννας Βίσση με την Conchita!

Μύκονος: Το πάρτι της απόλυτης χλιδής – Εξωφρενικές τιμές για τη συναυλία της Άννας Βίσση με την Conchita!

Ο τιμοκατάλογος που θα διαβάσετε μπορεί να σας εκπλήξει, όμως και ενώ η συναυλία πλησιάζει γίνεται ”μάχη” για ένα από τα πρώτα τραπέζια

Χλιδή που προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις με βαθύπλουτους επιχειρηματίες και εφοπλιστές να ”τσακώνονται” για ένα από τα πρώτα τραπέζια του beach bar που θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο το μεγαλύτερο μουσικό πάρτι της καλοκαιρινής περιόδου στο νησί. Τη συναυλία της Άννας Βίσση με την Κονσίτα.

Η επέτειος για τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση και η πρώτη εμφάνιση της νικήτριας του φετινού διαγωνισμοί της Eurovision στάθηκαν αφορμή στους διοργανωτές να πάρουν την απόφαση και να ετοιμάσουν μια ειδική βραδιά, οι τιμές της οποίας ξεπερνούν κάθε φαντασία και βρίσκονται εκτός ελληνικής πραγματικότητας.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως στα πρώτα τραπέζια, η τιμή για κάθε άτομο φτάνει τα 450 ευρώ με μενού και σαμπάνια για 4 άτομα. Στο αμέσως επόμενο διάζωμα η τιμή κατ’άτομο με μενού και σαμπάνια πάλι μοιρασμένη στα 4 είναι 400 ευρώ για τον καθένα!

Όσοι επιλέξουν να μοιραστούν έναν από τους καναπέδες της πρώτης σειράς θα πληρώσουν 300 ευρώ χωρίς μενού, ενώ όσοι βρεθούν στο δεύτερο stage του beach bar θα πληρώσουν 250 ευρώ. Το πιο φθηνό εισιτήριο κοστίζει 100 ευρώ και είναι για εκείνους που θα μείνουν όρθιοι με ένα ποτό.

Ανάμεσά σε εκείνους που έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο είναι και ο πρίγκιπας του Μαρόκου, που μάλιστα θα καθίσει σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, με δική του επιθυμία. Στο party που έχει ετοιμάσει η τραγουδίστρια θα ανοίξει τη βραδιά η Demy ενώ θα εμφανιστούν ακόμα στο stage οι Freaky Fortune, ο Risky Kidd και ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Καρδίτσα: Θάνατος μετά τη βάπτιση – Σκοτώθηκε ο νονός από μπαλωθιά στο γλέντι που ακολούθησε!

Ηλεία: Τον σκότωσαν και τον έθαψαν σε λάκκο – Οι δολοφόνοι τον έπνιξαν όταν πήραν στα χέρια τους τα λύτρα που ζήτησαν!

Κως: Βρέθηκε νεκρός ο εκδότης του τοπικού Βήματος – Συγκλονίζει ο μυστηριώδης θάνατος του καταξιωμένου δημοσιογράφου (Φωτό)!

Αχαϊα: ”Με κλείδωσαν στο αυτοκίνητο και με βίαζαν διαδοχικά” – Εφιάλτης στο σχόλασμα για νεαρή εργαζόμενη!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε