Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Η άφιξη και τα χαμόγελα της βασίλισσας της Ιορδανίας – Το πρόγραμμά της στο νησί (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook

Χαμογελαστή και ντυμένη απλά, η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια, ξεκίνησε την επίσκεψή της στη Λέσβο…

Με θερμά λόγια υποδέχθηκε λίγο πριν τη 13.00 τη βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου. «Σας καλωσορίζουμε στον τόπο μας. Σας υποδεχόμαστε με χαρά. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ, για την ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης που κομίζετε. Ο τόπος μας αντιμετώπισε με ανθρωπισμό το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα. Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει ένα τέτοιο πρόβλημα. Εμείς, ως άνθρωποι, στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους των ανθρώπων του Βορείου Αιγαίου σας καλωσορίζουμε», είπε η Περιφερειάρχης στη βασίλισσα που έκανε τα πρώτα της βήματα στο νησί, κρατώντας την τσάντα της…

ΦΩΤΟ από facebook

ΦΩΤΟ από facebook

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της βασιλικής Αυλής, η βασίλισσα Ράνια θα επισκεφθεί τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον ανοικτό καταυλισμό προσφύγων στον Καρά Τεπέ, που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Δήμου Λέσβου καλεσμένη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC.

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γεννήθηκε ως Ράνια Αλ Γιασίν είναι η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας.Γεννηθηκε στο Κουβέιτ, από Παλαιστίνιους γονείς στις 31 Αυγούστου 1970.Η Βασίλισσα Ράνια θεωρείται οτι είναι μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, εστιάζει την ενέργειά της, υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε