Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Όταν ο Σταύρος συνάντησε τη Σαμπιχά (ΦΩΤΟ)

Όταν ο Σταύρος συνάντησε τη Σαμπιχά (ΦΩΤΟ)

Στο Δροσερό Ξάνθης συναντήθηκε το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης με τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν τίθεται θέμα η Ρομ που “κόπηκε” από τον ΣΥΡΙΖΑ, να συμπεριληφθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού.

Μετά τη συνάντηση, ο γνωστός δημοσιογράφος και ιδρυτής του Ποταμιού έκανε την εξής δήλωση προς τους δημοσιογράφους: «Ήταν μία φιλική συζήτηση με μια παλιά γνώριμη που επικεντρώθηκε στα προβλήματα του καταυλισμού. Δεν τίθεται θέμα πρότασης για ένταξή της στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού».

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευε η Μαρία Δημητρίου, Ελληνίδα Ρομά και επιμελήτρια κοινωνικής πρόνοιας, υποψήφια με το Ποτάμι. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ποταμιού μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Νίκο Ορφανό, επισκέφτηκαν το παζάρι της παλιάς πόλης της Ξάνθης και συνομίλησαν με δημοσιογράφους της πόλης, ενώ αύριο έχουν προγραμματιστεί ανοικτές ομιλίες με το κοινό σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Η υποψηφιότητα Σουλεϊμάν δεν είναι τόσο αθώα

Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο ΣΚΑΪ: Δεν παραιτήθηκα, με απέπεμψε ο ΣΥΡΙΖΑ – Σάλος με τη δήλωση του Δ.Χριστόπουλου: Η μειονότητα είναι ένα τούρκικο πράγμα

Σαμπιχά Σουλεϊμάν: Δεν παραιτήθηκα – Από τον ΣΥΡΙΖΑ με απέπεμψαν χωρίς ένα γιατί

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εκτός ψηφοδελτίων μια μουσουλμάνα που δεν δηλώνει τουρκάλα;

ΣΥΡΙΖΑ: Αντικατάσταση της Σαμπιχά στο ευρωψηφοδέλτιο, μετά τις αντιδράσεις

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε