Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πάτρα: Η συγκλονιστική και άγνωστη ιστορία πίσω από τον θάνατο του ποδοσφαιριστή με τη φοιτήτρια φίλη του!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Σπαραγμός στις κηδείες των δύο αδικοχαμένων παιδιών, την ώρα που οι φίλοι τους μάθαιναν ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την οικογένεια του 23χρονου Αντώνη Μαγδάκη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Αυστραλίας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πριν κάποια χρόνια πίσης σε τροχαίο είχε σκοτωθεί ο αδελφός του, ενώ πριν δύο χρόνια ο πατέρας του έχασε την ζωή του μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Ετσι ο Αντώνης ήταν το μοναδικό στήριγμα της οικογένειάς του.
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

O 23χρονος Αντώνης μαζί με τη φίλη του, που επίσης σκοτώθηκε επέβαινε σε δίκυκλο που συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα τον θάνατό τους. Η σύγκρουση σημειώθηκε κοντά στην οδό Κανελλοπούλου, επί της Αυστραλίας.

Ο Αντώνης Μαγδάκης, ποδοσφαιριστής της ΑΕ ΠΑΤΡΑΣ, εργαζόταν στο ψητοπωλείο “Αρης” στην Οβρυά , ενώ η 24χρονη κοπέλα του σπούδαζε στην Πάτρα.
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αυστραλίας στην περιοχή της Έξω Αγυιάς στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπήκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί το όχημα με τη μοτοσικλέτα και να σκοτωθούν ο νεαρός και η κοπέλα που επέβαιναν σε αυτή.

Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι τραγικοί γονείς ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου ο θάνατος των παιδιών τους επιβεβαιώθηκε και από τα χείλη των γιατρών. Δείτε στο επόμενο βίντεο το σημείο του δυστυχήματος…

Πηγή: thebest.gr και dete.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σάμος: ”Έχασε” το πόδι της η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου – Συγκίνηση για τη μάχη της 29χρονης που βρέθηκε τραυματισμένη!

Ρόδος: Τους χώρισαν στα 17 και παντρεύτηκαν στα 65 – Η απίστευτη ιστορία αγάπης που κάνει το γύρο του κόσμου (Φωτό και βίντεο)!

Θάσος: Συνελήφθη ξανά ο επιχειρηματίας που είχε κατηγορηθεί για το τριπλό φονικό – Νέες καταγγελίες για εκβιασμό στην Καβάλα!

Θεσσαλονίκη: Γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό οπαδών του ΠΑΟΚ – Στο νοσοκομείο δύο άτομα!

Καλαμάτα: Η δυσοσμία που έμελλε να ”παγώσει” τους ενοίκους της πολυκατοικίας που βλέπετε – Δείτε φωτό!

Μύκονος: Ο ιδιότροπος κύριος Μουρίνιο – Οι παραξενιές και η άγνωστη συνάντηση με τον φωτογράφο που τον έκανε έξαλλο (Φωτό και βίντεο)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε