Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πάτρα: Πέταξαν πολιτικό έξω από μπαρ με τις κλωτσιές – Το… μεγάλο λάθος που έκανε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σάλος έχει προκληθεί με πολιτικό πρόσωπο της Αχαΐας…

που αρέσκεται στον αγοραίο έρωτα αναζητώντας γυναίκες σε μπαράκια ή ακόμα και σε στενά δρομάκια όπου αλλοδαπές κάνουν «πιάτσα». Όμως αυτή την εμμονή του πριν από λίγο καιρό την πλήρωσε και μάλιστα πανάκριβα αφού γυναίκες σε μπαρ τον… πέταξαν έξω με τσαντιές και τον έριξαν μεθυσμένο στο δρόμο ενώ ο ίδιος εξακολουθούσε να εκλιπαρεί μία από αυτές να …πάει μαζί του με 50 ευρώ.

Το σκηνικό αντιλήφθηκαν περαστικοί που τον αναγνώρισαν αμέσως, με τις σχετικές συζητήσεις να δίνουν και να παίρνουν σε πολιτικά στέκια, μιας και ο ίδιος κατέχει πολιτική ιδιότητα. Όπως και να ‘χει, κάθε δική του προσπάθεια να αρνείται πως ήταν εκείνος ο «πρωταγωνιστής» στο επεισόδιο με τις τσαντιές έξω από το σκοτεινό μπαράκι, έχει πέσει στο κενό.

Το χειρότερο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ήταν να πάρει τηλέφωνο έναν προς έναν όλους όσοι μιλούσαν για εκείνον και να τους προειδοποιήσει να μην ξαναπούν κουβέντα. Αντί όμως να καταφέρει να περιορίσει τις συζητήσεις, τελικά πέτυχε να τις «φουντώσει» ακόμα περισσότερο! Έτσι, τις τελευταίες ημέρες είναι από τα θέματα που κυριαρχούν σε πολλά πολιτικά στέκια, ιδίως του κομματικού χώρου στον οποίο ο ίδιος ανήκει.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος – patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε