Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Σεξ σε δημόσια θέα – Ακολασίες σε πάρκινγκ και απόμερα σημεία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σκοτεινά και απόμερα σημεία έχουν μετατραπεί σε «υπαίθριους οίκους ανοχής» στην Αχαϊκή πρωτεύουσα…

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η παράνομη πορνεία στην Πάτρα. Σύμφωνα με αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών στο thebest.gr, αλλοδαπές κοπέλες, κυρίως Αφρικανές, που κάνουν πεζοδρόμιο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, βγαίνουν στις πιάτσες όλο και πιο νωρίς, χωρίς να διστάζουν μάλιστα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δημόσια θέα.

Τελευταίες μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι κάθετες οδοί της Κορίνθου, από την Γούναρη μέχρι και την Τριών Ναυάρχων, γεμίζουν από τις 10:30, με τις κοπέλες να προσπαθούν να αρπάξουν όποιον περαστικό θεωρούν ότι μπορεί να είναι πιθανός πελάτης τους.

Πιάνουν την κουβέντα με ηλικιωμένους και όχι μόνο που περπατούν στην περιοχή, ενώ επιδεικνύουν τα κάλλη τους και σε διερχόμενους οδηγούς. Όταν μάλιστα κάποιος από τους πεζούς δεχθεί τις… «προσφορές» τους δεν απομακρύνονται από την περιοχή για να τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρκινγκ που βρίσκονται στο κέντρο καθώς και σκοτεινά -απόμερα σημεία έχουν μετατραπεί σε «υπαίθριους οίκους ανοχής». Όπως καταγγέλλουν πολίτες δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πέσει, στην κυριολεξία, «πάνω» σε τέτοιου είδους γρήγορες συνευρέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Τους ξύπνησε σεισμός 4,2 Ρίχτερ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε