Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Σε εξέλιξη οι προσπάθειες να πιαστεί ο κροκόδειλος – Έχουν βάλει τις δύο παγίδες και… περιμένουν

Φωτό - flashnews.gr
Φωτό - flashnews.gr

Οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται… επί ποδός στο Φράγμα Ποταμών του Ρεθύμνου από το πρωί, ώστε να είναι όλα έτοιμα και λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής τοποθετήθηκαν οι δύο παγίδες ούτως ώστε να πιαστεί ο κροκόδειλος.

Στο σημείο βρίσκονται ο διευθυντής της διαχείρισης υδραυλικών έργων του ΟΑΚ, Βαγγέλης Μαμαγκάκης, μαζί με τον ερπετολόγο από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Πέτρο Λυμπεράκη, την ΕΜΑΚ με υπεύθυνο τον κ. Τσικαλά αλλά και πλήθος επιστημόνων.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η επιστημονική ομάδα βρίσκεται στο Φράγμα των Ποταμών από τη 1 το μεσημέρι οπότε και έκανε την επόπτευση του χώρου.
ΦΩΤΟ από flashnews.gr
Οι δύο παγίδες για τον κροκόδειλο τοποθετήθηκαν η μία στο βορεινό τμήμα της λίμνης και η άλλη στο ανατολικό, ενώ πλεόν αναμένουν όλοι ελπίζοντας πως η επιχείρηση θα στεφθεί από επιτυχία.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσ/νίκη: Αυτός είναι ο 59χρονος που παρουσιαζόταν ως ιδιοκτήτης διαμερισμάτων, έπαιρνε προκαταβολές και γινόταν… καπνός! Δείτε φωτό

Μύκονος: Ο Ταχτσίδης και η σύντροφός του έκλεψαν την παράσταση στην παραλία της Ψαρούς – Δείτε το βίντεο!

Φονικό στις φυλακές Δομοκού για προσωπικές διαφορές – Ισοβίτης έσφαξε με γυαλί συγκρατούμενό του και τραυμάτισε σοβαρά άλλον έναν

Σάλος από το “πωλητήριο” του ναυαγίου της Ζακύνθου – Ποιοι φέρονται οι ιδιοκτήτες και ο ρόλος του Εμίρη του Κατάρ

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε