Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Σέρρες: Ανυπολόγιστες καταστροφές από χαλάζι – Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Από το χαλάζι, που σε πολλές περιοχές ξεπερνούσε το μέγεθος του καρυδιού, καταστράφηκαν μεγάλες εκτάσεις με σιτάρι, βαμβάκι, καλαμπόκια, ντομάτες, καρπούζια και πεπόνια, στη νότια πλευρά του δήμου Ν.Ζίχνης…

Ανυπολόγιστο είναι το μέγεθος της καταστροφής που επέφερε σε καλλιέργειες, στο νομό Σερρών, η χθεσινοβραδινή, σφοδρή χαλαζόπτωση.

Σοβαρές ζημιές υπέστησαν οι καλλιέργειες στο Γάζωρο, στο Παραλίμνιο, στο Νεοχώρι, στο Ψυχικό, στο Βαλτοτόπι, στο Σκούταρι, στην Αγία Ελένη, στο Κουβούκλιο, στη Βαμβακούσα και σε πολλά άλλα χωριά.

Από τη χαλαζόπτωση, σύμφωνα με τους κατοίκους του Παραλιμνίου, σταθμευμένα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, ενώ ο δυνατός αέρας που φυσούσε είχε ως αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δέντρα, που με τη σειρά τους έκοψαν καλώδια της ΔΕΗ.

Οι αγρότες του νομού Σερρών μετρούν καθημερινά τις “πληγές” τους από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και περιμένουν τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ να εκτιμήσουν το μέγεθος της καταστροφής ώστε να καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις. Δείτε το βίντεο από το thesstoday.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία του Μπρούνο – Το νεαρό ζευγάρι, τα ουρλιαχτά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου!

Ηλεία: Σπαραγμός στο Κάστρο για το νεαρό Στέφανο – Σκοτώθηκε στη λεωφόρο Συγγρού ενώ πήγαινε στη δουλειά του!

Ρόδος: Το στοιχείο φωτιά που ανατρέπει τα δεδομένα της αυτοκτονίας γυναίκας – Βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου!

Κρήτη: Τα… ιδιαίτερα γούστα και το φιλί του ληστή στη γυναίκα που έκλεψε – Θέμα συζήτησης οι αποκαλύψεις για τον Αλβανό δράστη!


Θεσσαλονίκη: Έκαναν αγρυπνία σε εκκλησία για το ”Thessaloniki Pride” – Ο μητροπολίτης Άνθιμος δε μένει στα λόγια…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε