Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σέρρες: Μάνα και κόρη βρέθηκαν νεκρές κάτω από το σπίτι τους – Τα πτώματα εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας που έμεναν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα άψυχα σώματα της 22χρονης μητέρας και του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους της εντόπισε, το πρωί, ένας από τους ενοίκους που βγήκε για να πάει στη δουλειά του…

Η 22χρονη Κινέζα, που διέμενε στην οικοδομή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά – το βρέφος κι ένα τρίχρονο αγοράκι – δούλευε ως υπάλληλος σε κινεζικό κατάστημα ένδυσης και υπόδησης.

Ο άνδρας της 22χρονης βρίσκεται αυτή την ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ενώ αναμένεται η έλευση του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου της νεαρής και του βρέφους.

Εικάζεται ότι ο θάνατος της 22χρονης και του τεσσάρων μηνών παιδιού της προήλθε από πτώση, χωρίς ωστόσο να έχουν διαλευκανθεί -μέχρι στιγμής- τα αίτια. Την υπόθεση που συγκλονίζει από το πρωί την τοπική κοινωνία διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Φυλακές Μαλανδρίνου: Το σημείωμα της δολοφονίας του υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Σπαραγμός και οργή για το έγκλημα

Κρήτη: Οι γονείς σκότωσαν το παιδί τους με καυτό νερό – Μαρτυρικός θάνατος για το μικρό τους αγοράκι!

Νάξος: Πανικός σε μπαρ – 17 μαχαιριές για τα μάτια μιας γυναίκας!

Βόλος: Δύσκολες ώρες για τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάρι Μουτσινά – Η είδηση που τον βύθισε στο πένθος!

Μύκονος: Το ντοκουμέντο της διάσωσης του πληρώματος μετά το ναυάγιο του τουρκικού πλοίου – Οι ναυτικοί δεν ήξεραν μπάνιο (Βίντεο)!

Κοζάνη: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο Βελβεντό – Οι κάτοικοι ψήφισαν κατά της συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές!

Ηράκλειο: Τον έβλεπαν να πέφτει στα παγωμένα νερά του λιμανιού – Ο παππούς κατέληξε σε νοσοκομείο!

Σποράδες: Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο – Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν καταδύσεις!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε