Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σκορπιός: Σαμπάνιες, χαβιάρι και… Beyonce στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του Ριμπολόβλεφ!

Σκορπιός: Σαμπάνιες, χαβιάρι και… Beyonce στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του Ριμπολόβλεφ!

Ο μπαμπάς δεν χαλάει χατίρι στην κόρη του και ετοιμάζει προς τιμήν της ένα πάρτι εκατομμυρίων που αναμένεται να αφήσει εποχή…

Σαμπάνιες, χαβιάρι και χλιδή εκατομμυρίων στο πάρτι που ετοιμάζει ο Ριμπολόβλεφ για την κόρη του στον Σκορπιό. Σε περίπου δύο μήνες από τώρα, ο Σκορπιός θα ζήσει ξανά μαγικές στιγμές, όπως εκείνες του ’60 και του ’70 με τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Τζάκι.

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ θα γιορτάσει εκεί τα γενέθλια της κόρης του, με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή που μπαμπάς και κόρη θέλουν να περάσει στην ιστορία για τη χλιδή και την πολυτέλεια που θα αποπνέει.

Στο ιδιόκτητο νησί θα πατήσουν το πόδι τους τον προσεχή Ιούνιο πάμπλουτοι επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και πολλοί σταρ, προσωπικοί φίλοι της οικογένειας ενώ δεν αποκλείει κανείς την πιθανότητα, η Εκατερίνα να δώσει αδρά αμοιβή στην αγαπημένη της τραγουδίστρια, την Beyonce για να εμφανιστεί εκεί το συγκεκριμένο βράδυ.

Τα γενέθλια της νεαρής Ρωσίδας είναι στις 4 Ιουνίου και ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Σύμφωνα με τη Σίβυλλα, οι σαμπάνιες και καλά τοπικά κρασιά θα ρέουν άφθονα ενώ το μενού θα περιλεμβάνει εκλεπτυσμένες σχέσεις, από χαβιάρι και φουά γκρα μέχρι ό,τι άλλο μπορεί να έχει ανάγκη ο απαιτητικός ουρανίσκος των εκλεκτών προσκεκλημένων.

Όσο για τη χρυσή guest list, αυτή θα περιλαμβάνει σίγουρα τους γαλαζοαίματους του Μονακό αφού ο Ριμπολόβλεφ έχει στενή φιλία εδώ και χρόνια με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ενώ και η Εκατερίνα είναι στενή φίλη της Σαρλότ Κασιράγκι, κόρης της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Οι πόνοι στην πλάτη που αψήφησε της στοίχισαν τη ζωή!

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον πατέρα 9 χρόνια μετά τον χαμό του παιδιού του!

Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε στις σκάλες του σπιτιού του – Η ατυχία που του στέρησε τη ζωή!

Πύργος: Ο πατέρας βρήκε κρεμασμένο το παιδί του στην αποθήκη – Η τραγική ιστορία πίσω από την αυτοκτονία!

Μαγνησία: Πέθανε ο ”άρχοντας του κάμπου” – Συγκίνηση για τις φιλανθρωπίες που θέλησε να κρατήσει μυστικές!

Σύρος: Οι βουτιές της Μαριάννας Καλέργη γέμισαν την παραλία – Δείτε το βίντεο!

Λάρισα: Η πρόσληψη στο μπαρ έκρυβε παγίδες – Σε περιπέτειες νεαρή καλλονή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε