Σάββατο, 15 Ιουν.
31oC Αθήνα

Σκουριές: Αγωνία για τον τραυματισμένο αστυνομικό – Το ξέσπασμα της γυναίκας του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

”Έχει μέσα στο σώμα του ξένο σώμα. Δεν ξέρουμε αν το σώμα του θα τα αποβάλλει” λέει με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα του αστυνομικού που τραυματίστηκε στις Σκουριές

Οι πρώτες αστυνομικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι τα 90 σκάγια που χτύπησαν τον αστυνομικό, πυροδοτήθηκαν από κυνηγετικό όπλο. Υπάρχει όμως και μία σοβαρή πιθανότητα, να προήλθαν από κάποια μετασκευή πιστολιού εκτόξευσης… ναυτικών φωτοβολιδών. Δεν έχει αποκλειστεί επίσης, το ενδεχόμενο, κυνηγετικά φυσίγγια ή σκάγια να είχαν τοποθετηθεί σε αυτοσχέδιες… χειροβομβίδες ή εκρηκτικές μολότοφ.

Από τα υπολείμματα αυτών των βομβών, οι αστυνομικοί ευελπιστούν να ανιχνεύσουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα των δραστών. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν από τα σκάγια, καταθέτουν ότι δεν άκουσαν ήχο που να παραπέμπει σε κυνηγετικό όπλο, άκουσαν μόνο ήχους από εκρήξεις βομβών μολότοφ ή κάτι που έμοιαζε με αυτές. Τέτοιες ιδιότυπες αυτοσχέδιες εκρηκτικές κατασκευές είχαν κάνει την εμφάνισή τους στον «πόλεμο της Κερατέας».

Τη συγκεκριμένη δικογραφία για τα αιματηρά επεισόδια στην περιοχή Ρέμα Καρατζά Λάκκος ανέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που είχαν αναλάβει και την υπόθεση της καταδρομική εμπρηστικής επίθεσης στις εγκαταστάσεις Ελληνικός Χρυσός.

Στο σημείο των επεισοδίων οι αστυνομικοί, βρήκαν συγκεντρωτήρες σκαγιών κυνηγετικών φυσιγγίων, υπολείμματα από βόμβες μολότοφ και άλλα ευρήματα, τα οποία έχουν συλλεχθεί και αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εργαστηριακές αναλύσεις. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση, προσδοκώντας να βγάλουν συμπεράσματα για την φορά και διασπορά των σκαγιών, προκειμένου να έχουν μια ένδειξη για το πώς πυροδοτήθηκαν.

Στο μεταξύ, η 27χρονη Βίκυ, σύζυγος του τραυματία αστυνομικού, ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν κατάλαβε από πού ήρθαν τα σκάγια. «Τους είχαν στήσει ενέδρα. Ήτανε πάνω σε δέντρα και τους πετούσαν μεγάλες πέτρες. Ξαφνικά ένιωσε αυτό το κάψιμο στο στήθος. Κοίταξε πάνω του και είδε παντού αίματα» λέει σοκαρισμένη η Βίκυ.

«Φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα. Έχει περίπου ενενήντα σημάδια. Προφανώς και ήταν πυροβολισμός. Απ’ ότι έχουμε καταλάβει ήταν σφαίρα διασποράς. Τα πολλά πήγανε πάνω στο Βασίλη. Έχει μέσα στο σώμα του ξένο σώμα. Δεν ξέρουμε αν το σώμα του θα τα αποβάλλει ή αν θα ενοποιηθούν με τον μυ» συμπληρώνει.

Σε ανακοίνωση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, τονίζεται ότι ο ασθενής «φέρει θραύσμα διαστάσεων λίγων χιλιοστών στο λιπώδη ιστό του ανωτέρου μεσοθωρακίου και άλλα παρόμοια θραύσματα τόσο στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα όσο και σε άλλα σημεία του σώματος. Η γενική του κατάσταση -συνεχίζεται στην ανακοίνωση- είναι καλή και η πορεία του σταθερή. Επί του παρόντος δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χειρουργική επέμβαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Έβλεπαν τον παππού τους να πέφτει από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου!

Κομοτηνή: Ένας από τους φοιτητές δεν είχε το μυαλό του μόνο στις σπουδές…

Αχαϊα: Κορυφώνεται το θρίλερ της εξαφάνισης επιχειρηματία – Το παρήγορο σημάδι…

Λαμία: Πλησίασαν και είδαν τον οδηγό νεκρό, πεσμένο στο τιμόνι!

Μυτιλήνη: Τουρκική ”λάβα” αναστατώνει τις παραλίες του νησιού – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε