Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Snik: Αυτόπτης μάρτυρας λύνει τη σιωπή του – «Αυτή είναι η αλήθεια για το ξύλο στην Κατερίνη»

Snik: Αυτόπτης μάρτυρας λύνει τη σιωπή του – «Αυτή είναι η αλήθεια για το ξύλο στην Κατερίνη»

Ήταν μέσα στο κλαμπ στην Κατερίνη και έζησε τα επεισόδια που προκάλεσαν αίσθηση. Ο ίδιος περιγράφει τις κινήσεις του Snik και μιλάει για το ξεκίνημα…

Το ξύλο και τα επεισόδια σε κλαμπ στην Κατερίνη πήραν έκταση, με τον Snik να πρωταγωνιστεί και αργότερα να μιλάει για παραπληροφόρηση. Άτομο που ήταν μέσα στο κατάστημα, περιγράφει τα όσα είδε να συμβαίνουν μπροστά του. Τις κινήσεις του τράπερ και τον τρόπο που έγινε το ξεκίνημα. Όπως λέει, αυτό προκλήθηκε από τους φίλους και τα άτομα που συνόδευαν τον μουσικό.

Μπουνιές, καρεκλιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες συνθέτουν το σκηνικό στη συναυλία του τράπερ Snik. Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Τότε, άρχισε να πέφτει ξύλο και ο κόσμος που ήταν εκεί χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα. Η μία ήταν με το μέρος του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μίλησε στο Mega περιγράφοντας τι συνέβη. «Ήταν ο Snik με έναν τραγουδιστή που συνεργάζεται και κατά τις 04.00 – 04.20 ανοίχτηκε μία σαμπάνια, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Μετά επειδή ενοχλήθηκαν κάποιοι πελάτες από τα μπροστά τραπέζια βρέξανε και αυτοί το stage.

Δεν πετάχτηκε κανένα μπουκάλι προς το stage, πετάχτηκε ένα αντισηπτικό προς το κοινό και παρεξηγήθηκαν οι πίσω του Snik και πήδηξαν όλοι μαζί, για να ορμήσουν σε αυτή την παρέα που τους έβρεξε», είπε αρχικά.

«Δεν πετάχτηκε μπουκάλι. Το μπουκάλι ήταν ράδιο αρβύλα, για να υπάρχει μία πισινή, ότι πετάχτηκε το μπουκάλι και άναψαν τα αίματα. Ο Snik πήγε να χτυπήσει πρώτος αυτούς που πήγαν να του επιτεθούν, όταν όρμηξαν από το stage κατά πάνω τους, δεν κάθισαν και οι άλλοι με δεμένα τα χέρια.

Σίγουρα άναψαν τα αίματα κι τώρα ποιος βάρεσε ποιόν… Αλλά σίγουρα έκαναν κίνηση και κατέβηκαν από το stage. Δεν ανέβηκαν τα παιδιά στο stage αυτοί κατέβηκα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις