Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στο έλεος της κακοκαιρίας τα Γιάννενα – Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ από epirus-tv-news.blogspot.gr
ΦΩΤΟ από epirus-tv-news.blogspot.gr

Από τα ξημερώματα της Τρίτης ξεκίνησε η καταρρακτώδης βροχή στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα εξαιτίας του μεγάλου όγκου νερού που έχει δεχθεί η περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Στην οδό Α.Μακαρίου σημειώθηκε υπερχείλιση υδάτων απο φρεάτια, δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

Τόσο τα συνεργεία του Δήμου, όσο και της ΔΕΥΑΙ επεμβαίνουν απο το πρωί της Τρίτης, όπου υπάρχει ανάγκη και σε αρκετές περιπτώσεις μαζί με τη συνδρομή της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η πυροσβεστική υπηρείσα Ιωαννίνων δέχθηκε 39 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια σπιτιών και βουλωμένα φρεάτια.

Παράλληλα η πυροσβεστική προχώρησε και στην κοπή δύο δένδρων το ένα στην 8ης Μεραρχίας και το άλλο στην Ριζάρειο Πολιτεία, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη κατά τη διάρκεια της κοπής του δένδρου στην 8ης Μεραρχίας
ΦΩΤΟ από epirus-tv-news.blogspot.gr
Τις πρώτες πρωινές ώρες διεκόπη επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αρχ.Μακαρίου αλλά και στην Γιοσέφ Ελιγιά.

Τα προβλήματα αυτή τη στιγμή έχουν αποκατασταθεί, ωστόσο η πυροσβεστική υπηρεσία Ιωαννίνων παραμένει σε επιφυλακή, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονα απο το μεσημέρι και μετά.

Κλειστό το ΙΚΑ ελέω… κεραυνού!

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr, κλειστό παρέμεινε σήμερα, Τρίτη, το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Ηγουμενίτσα και αιτία ήταν ένας κεραυνός που έπεσε κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής κακοκαιρίας, σε κολόνα της ΔΕΗ, από την οποία ηλεκτροδοτείται το κτίριο.

Το “βαρύ” σκοτάδι στα γραφεία και τα ιατρεία,αλλά και η μη παροχή ρεύματος στα μηχανήματα, δεν επέτρεψαν στο προσωπικό και στους γιατρούς να εργαστούν. Η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί σήμερα και αύριο, Τετάρτη, το κατάστημα θα λειτουργήσει κανονικά.

Πηγή: epirus-tv-news.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αίγιο: 67χρονος κατηγορείται ότι… θώπευε 13χρονη πίσω από καλαμιές

“Βούλιαξε” το Μεσολόγγι – Φωτό και βίντεο από τη νεροποντή

Νυχτερίδες κι αράχνες στο… pc του Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης!

Αντίρριο: Βρέθηκε νεκρός 28χρονος στο αλιευτικό καταφύγιο

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε