Τετάρτη, 22 Μαΐ
27oC Αθήνα

Σύρος: Η αφιέρωση του λυκειάρχη έκανε τους μαθητές να τραγουδούν – Δείτε το βίντεο από τον ιδιαίτερο αγιασμό!

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Ο αγιασμός είχε μόλις ολοκληρωθεί και ο λυκειάρχης πήρε το μικρόφωνο – Η αφιέρωση που έκανε, έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης…

Στις σχολικές τάξεις επέστρεψαν οι μαθητές των Λυκείων της Σύρου. Το πρωί της Πέμπτης τελέσθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο συγκρότημα του Μάννα από τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο Β’, ενώ συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Καθολικής Εκκλησίας.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργιος Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Ερμούπολης  Γιώργος Μαραγκός , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, οι διευθυντές και οι καθηγητές των σχολείων.

Χαιρετισμό και ευχές για την νέα χρονιά απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, ο αντιπεριφερειάρχης, ο δήμαρχος, με το Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Μιχαλόπουλο να φαίνεται πιο… ενημερωμένος στις μουσικές επιτυχίες των Goin’Through, λέγοντας χαρακτηριστικά ”Καλημέρα Ελλάδα” και αφιερώνοντας το τραγούδι αυτό στους μαθητές του Λυκείου.

Στην συνέχεια εκ μέρους των Διευθυντών των σχολείων τον λόγο πήρε η Λυκειάρχης κα Ειρήνη Δράκου που ενημέρωσε τους μαθητές σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τις προσεχείς μέρες…

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εύβοια: Απίστευτη εξέλιξη στην πτώση νεαρού από την υψηλή γέφυρα – Διαβάστε πως βρέθηκε σώος και αβλαβής!

Αμφίπολη: Η πιο ανατριχιαστική φωτογραφία στο λόφο Καστά – Δείτε τη φωτογραφία μιας άλλης εποχής που κάνει θραύση στα social media!

Ρόδος: Εφιάλτης για νεαρό μπασκετμπολίστα στην άσφαλτο – Τον γρονθοκόπησε με σιδηρογροθιά ο οδηγός που προσπάθησε να τον προσπεράσει!

Θεσσαλονίκη: Η Ιωάννα Λίλη επισκίασε τον Θοδωρή Ζαγοράκη στη ΔΕΘ – Τα χαμόγελα και… η μάχη της φωτογραφίας (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε