Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μάχη στη βροχή για μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα – Φωνές και σπρωξιές μπροστά από τους πάγκους (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας στην πλατεία Καμάρας παρά την έντονη βροχή που πέφτει στην πόλη από το πρωί…

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Καμάρας για να πάρει τρόφιμα τα οποία προσφέρουν δωρέαν οι  παραγωγοί λαϊκών αγορών από τη Θεσσαλονίκη και όλη τη Β. Ελλάδα.
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες προσφέρουν στον κόσμο που συρρέει κατά εκατοντάδες, δωρέαν φρούτα, λαχανικά και κάθε λογής τρόφιμα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που επιφέρει το πολυνομοσχέδιο στον κλάδο τους.

Παρά τη βροχή, το πλήθος του κόσμου είναι τόσο μεγάλο, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί ένταση και σπρωξίδια προκειμένου να προλάβουν όλοι να πάρουν μαρούλια, ντομάτες, λάχανα, μήλα, πατάτες και ψάρια. Δείτε τα βίντεο από το seleo.gr…

“Από το συνωστισμό του κόσμου έχουμε μέχρι και λιποθυμίες” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων των παραπάνω περιοχών (που αριθμεί 5.000 μέλη), Βασίλης Μακρίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Μακρίδη, η κινητοποίηση θα διαρκέσει μέχρι να εξαντληθούν τα προϊόντα, ενώ το απόγευμα θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι σε επίπεδο κινητοποιήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Αλεξανδρούπολη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του πασίγνωστου επιχειρηματία – Τα ντοκουμέντα της σύλληψης για το έγκλημα που συγκλόνισε (Δείτε φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε ενώ έφτιαχνε τον ηλιακό – Το πτώμα βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας!

Θεσσαλία: Οι δύσκολες ώρες του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου – Ύβρεις και συνεχείς επιθέσεις στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Ρόδος: Έσπασαν στο ξύλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη μέση του δρόμου – Τον εγκλώβισαν με το αυτοκίνητό τους!

Πάτρα: Απειλήθηκε με απόλυση επειδή ζήτησε να πληρωθεί την Κυριακή που δούλεψε!

Λασίθι: Το… αμίμητο των επερχόμενων εκλογών – Υποψήφιος σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια!

Θεσσαλονίκη: Το βίντεο που έκανε τον Γιάννη Ιωαννίδη να δακρύσει – Δείτε το!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε