Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οργή και δάκρυα για την αυτοκτονία του ομολογιούχου – Συγκλονίζει το ξέσπασμα της γυναίκας του (Βίντεο)!

Η σύζυγος του αυτόχειρα - ΦΩΤΟ από thestival.gr

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου ομολογιούχου, που έχασε τα χρήματά του και αυτοκτόνησε στα γενέθλιά του…

Η αυτοκτονία του μικροομολογιούχου συγκλονίζει για δεύτερη μέρα τη Θεσσαλονίκη. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του αυτόχειρα, που τον βρήκε νεκρό σε ένα δασύλλιο ανήμερα των γενεθλίων του, που συνέπιπτε με την ημέρα θανάτου του πατέρα του.

«Δεν πίστευα ότι ο άντρας μου θα μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα… Το έλεγε, το διακωμωδούσε αλλά δεν πίστευα ότι θα το κάνει», δήλωσε η γυναίκα του αυτόχειρα.

Ο συγκεκριμένος κάτοικος του Δήμου Θερμαϊκού, τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (06-05-2014) η γυναίκα του τον εντόπισε απαγχονισμένο σε ένα δασύλλιο, στην περιοχή της Σωζόπολης.

Ο αυτόχειρας ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική με λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να απομονωθεί στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Καστοριά: Δείτε τι έκρυβε η λίμνη για 7.254 χρόνια – Η ξύλινη επιγραφή, το άγνωστο μήνυμα και οι ανακοινώσεις του ΑΠΘ (Φωτό)!

Ρόδος: Φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη κοντά σε αθλητικό κέντρο – Αναζητείται ο νεαρός φίλος της που την φιλοξενούσε!

Τρίκαλα: Η καθίζηση δημιούργησε… κρατήρα – Εντυπωσιακές φωτογραφίες στο βουνό του Κόζιακα!

Αγρίνιο: Εφιάλτης για οδηγό στην είσοδο της πολυκατοικίας του!

Θεσσαλονίκη: Η φάρσα της δεκαετίας – Η απατημένη γυναίκα ζητάει… εξηγήσεις από τον σύντροφό της (Βίντεο)!

Κρήτη: Αυτοί είναι οι πιλότοι που έγραψαν ιστορία με την ”πτήση του Ίκαρου” και μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε