Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ποιος πολιτικός ”άναψε φωτιές” στην εξέδρα των επισήμων που βλέπετε;

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Στην εξέδρα των επισήμων ανέβηκαν 22 άτομα – Ένα απο αυτά προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις με την παρουσία του…

Στο δεξί άκρο της εξέδρας των επισήμων εμφανίσθηκε ο έκπτωτος, με αμετάκλητη δικαστική απόφαση, τέως περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και η παρουσία του, προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη.

Ο κύριος Ψωμιάδης, εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις δηλώσεις Μπουτάρη για το πρόσωπό του. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ειπε στην Δημόσια Τηλεόραση, πως “Αυτή την επιμονή να χώνεται παντού δεν την καταλαβαίνω. Είναι ντροπή και μόνο που παρίσταται. Αν δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος, θα πρέπει οι τελετάρχες να του πουν “δεν έχει θέση για ‘σένα”. Έχει τόσες κατηγορίες σε βάρος του που δεν μπορεί να παριστάνει το δημόσιο πρόσωπο”.

Ερωτηθείς από το Thestival, ο κ. Ψωμιάδης, είπε: “Δεν θα κάνω καμία δήλωση τώρα. Θα μιλήσω έναν μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές και θα αναφερθώ στο έργο, το ήθος και τη συμπεριφορά του κ. Μπουτάρη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Η Χρυσή Αυγή για την παρέλαση – ”Κινούνται στα όρια του φασισμού”!

Πάτρα: Ο σπαραγμός του προπονητή για την κόρη του, ήταν σκέτη απάτη!

Εύβοια: Κατέστρεψαν ιστορικό καράβι με τσεκούρια για να πάρουν τα ξύλα – Φωτό!

Ηλεία: Δύσκολες ώρες για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε