Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θρίλερ με το πτώμα στο Λασίθι – Ανήκει στον αγνοούμενο φοιτητή;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται από τις 12:30 το μεσημέρι στον Άγ. Νικόλαο, τη στιγμή δηλαδή που κάτοικοι είδαν να επιπλέει ένα πτώμα πενήντα μόλις μέτρα από την παραλία της Κιτροπλατείας.

Στο σημείο έσπευσαν οι λιμενικές αρχές καθώς και ο ιατροδικαστής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης και το μόνο που μπορεί να ειπωθεί μέχρι στιγμής είναι ότι το πτώμα ανήκει σε άντρα, απροσδιορίστου ηλικίας και ταυτότητας.

Η υπόθεση έφερε πάλι στην επικαιρότητα ένα δεύτερο θρίλερ που ξεκίνησε από τις 7 Δεκεμβρίου με την εξαφάνιση του 22χρονου Λέρι Τσιχλάτζε ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για το σημερινό μακάβριο εύρημα, συγγενείς του 22χρονου μετέβησαν στο Λιμεναρχείο και εκεί είδαν φωτογραφίες του πτώματος, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό να ανήκει στον αγαπημένο τους που αγνοείται.

Όμως η παραμόρφωση και οι αλλοιώσεις που αυτό φέρει είναι τέτοιες, που δεν κατέστη δυνατή ούτε η αναγνώριση αλλά ούτε και η μετά βεβαιότητα απόρριψη της πιθανότητας το πτώμα να ανήκει στον νεαρό.

Η σορός του άτυχου άντρα έχει μεταφερθεί στο Ηράκλειο, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, και αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

“Μπλόκο” σε 88 κιλά χασίς στην Ηγουμενίτσα

Ληστεία με το “καλημέρα” στα ΚΤΕΛ Αιτωλικού

Ηλεία: Ξεκίνησε η δίκη της “μαύρης χήρας” – Κατηγορείται ότι δολοφόνησε και “τσιμέντωσε” 42χρονο επιχειρηματία

Άρτα: Συνελήφθη και ο 15χρονος για τη ληστεία στο βενζινάδικο

Με σοβαρά εγκαύματα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Αργολίδα

Τραγωδία στη Λάρισα – Έβαλε φωτιά για να κάψει ξύλα και κάηκε ζωντανός

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε