Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θρήνος στην κηδεία της Μαίρης Τσώνη στα Χανιά [pics]

Πηγή φωτογραφίας: flashnews
Πηγή φωτογραφίας: flashnews

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το απόγευμα το τελευταίο “αντίο” στη Μαίρη Τσώνη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Δευτέρα (08.05.2017).

Η σορός της 30χρονης ηθοποιού έφτασε στο λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαγκαλάδο Ακρωτηρίου, στα Χανιά, σε λευκό φέρετρο και με νεκροφόρα που ήταν στολισμένη με νυφική ανθοδέσμη.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 17.00 με τους δικούς της ανθρώπους να τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία στο κοιμητήριο Χορδακίου στο Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, ο θάνατός της οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, δεν έφερε την παραμικρή κάκωση, ενώ τι προκάλεσε το πνευμονικό οίδημα και μάλιστα σε αυτή την ηλικία θα το διαπιστώσει ο ιατροδικαστής όταν βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων από τα δείγματα που πήρε, δηλαδή μετά από περίπου 10 ημέρες.

Η Μαίρη Τσώνη γεννήθηκε στην Λειβαδιά και έμενε στα Εξάρχεια ενώ συμμετείχε και στο συγκρότημα Μary & The Boy. Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της γεννήθηκε στην Αθήνα, στο “Αλεξάνδρα” και μεγάλωσε στη Λειβαδιά μέχρι τα 12 και μετά πήγε στην Κρήτη, στα Χανιά, μέχρι τα 16 της.

Μετά πέρασε στην Κρατική Σχολή Χορού, στο φυτώριο, και ήρθε στην Αθήνα. Τέλειωσε το Λύκειο και πήγε στο Λονδίνο, σε μια σχολή μιούζικαλ, στο Dance Attic. Τότε προέκυψαν οι Mary and The Boy και γύρισε στην Ελλάδα. Στον “Κυνόδοντα” έπαιζε τη μικρή κόρη της δυσλειτουργικής οικογένειας, η οποία έχει ένα κόλλημα με την ιατρική και ασχολείται τα βιβλία που της φέρνει ο πατέρας της.

Σε μικρότερους ρόλους είχε παίξει στο σινεμά στο “Κακό”, στο “Κακό στην Εποχή των Ηρώων” του Γιώργου Νούσια, στο “Artherapy” του Νίκου Περάκη και στα “Οπωροφόρα της Αθήνας” του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

 

Πηγή: FlashNews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε