Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τι λέει ο Λιμενάρχης Σαντορίνης για το τραγικό δυστύχημα με τα jet ski

Τι λέει ο Λιμενάρχης Σαντορίνης για το τραγικό δυστύχημα με τα jet ski

Λεπτό προς λεπτό περιγράφει το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος με τα jet ski, ο Λιμενάρχης της Σαντορίνης, κ. Βασαλάκης, αναφερόμενος στον 39χρονο που έχασε τη ζωή του από τη σύγκρουση, αλλά και τον 29χρονο φίλο του που συνελήφθη.

Το νέο θανατηφόρο περιστατικό έγινε στο Καμάρι της Σαντορίνης, όταν στη διάρκεια ελιγμών δύο χειριστών τζετ σκι, αυτά συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 39χρονος.

Ο 39χρονος κατέληξε κατά τη διάρκεια της αερομεταφοράς του προς το Ηράκλειο, ενώ ο 29χρονος χειριστής του άλλου τζετ-σκι που είναι καλά στην υγεία του, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το Λιμενικό της Σαντορίνης συνέλαβε τον εκμισθωτή των θαλασσίων μέσων αναψυχής, ο οποίος μαζί με τον 29χρονο θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Για την υπόθεση του τραγικού αυτού δυστυχήματος έκανε δηλώσεις σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, δίνοντας απαντήσεις για τις λεπτομέρειες της τραγωδίας.

Όπως ανέφερε ο Λιμενάρχης, το θύμα βγήκε στην ακτή μετά τη σύγκρουση κι έμεινε για λίγη ώρα στον ήλιο. Λίγο αργότερα αισθάνθηκε αδιαθεσία και τότε μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού.

Ακόμη, ο κύριος Βασαλάκης ανέφερε πως ο φίλος του θύματος, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο, έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος ούτως ώστε να μεταβεί στη συνέχεια στο Ηράκλειο και να επισκεφθεί τον φίλο του.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσ/νίκη: Δωρεάν εξετάσεις προστάτη στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Καβάλα: 42 χρόνια φυλακή σε 74χρονη μετά από… 24 καταδικαστικές αποφάσεις

Αλεξ/πολη: Λήστεψαν και σκότωσαν 63χρονο – Συνελήφθησαν οι δράστες

Συναγερμός στο ΚΕΕΛΠΝΟ για τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης στη Ζάκυνθο

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε