Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Νεα τραγωδία στην θάλασσα – Ένας νεκρός από σύγκρουση δυο τζετ σκι στην Σαντορίνη

Νεα τραγωδία στην θάλασσα – Ένας νεκρός από σύγκρουση δυο τζετ σκι στην Σαντορίνη

– Όλα έγιναν στο Καμάρι της Σαντορίνης το απόγευμα της Τετάρτης
Νεκρός είναι ένας 39χρονος ο οποίος πέθανε κατά την μεταφορά του στο Ηράκλειο
– Συνελήφθησαν ο 29χρονος που οδηγούσε το άλλο τζετ σκι και ο ιδιοκτήτης τους που τα νοίκιαζε
– Ερωτήματα για την καθυστέρηση ενημέρωσης του Λιμενικού

Την τραγωδία της Μυκόνου έζησαν χθες στην Σαντορίνη. Το νεο θανατηφόρο περιστατικό έγινε στο Καμάρι όταν στη διάρκεια ελιγμών δύο χειριστών τζετ σκι, αυτά συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 39χρονος.

Ο 39χρονος κατέληξε κατά τη διάρκεια της αερομεταφοράς του προς το Ηράκλειο, ενώ ο 29χρονος χειριστής του άλλου τζετ-σκι που είναι καλά στην υγεία του, συνελήφθη σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το Λιμενικό της Σαντορίνης συνέλαβε τον εκμισθωτή των θαλασσίων μέσων αναψυχής, ο οποίος μαζί με τον 29χρονο θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Σημειώνεται, ότι η λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε με καθυστέρηση για το συμβάν από τον αρχιφύλακα του αεροδρομίου του νησιού.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Με το τζετ σκι πέρασε πάνω από τη φάλαινα! (βίντεο)

Έπρεπε να χαθεί ένα παιδί για να αρχίσουν τους ελέγχους; – Στον “αέρα” η επιχείρηση με τα θαλάσσια σπορ μετά τον φρικτό θάνατο του 10χρονου στη Μύκονο

Θρήνος για τον 10χρονο που σκοτώθηκε στη Μύκονο – Τον διαμέλισε το σκάφος που τραβούσε τη “μπανάνα” – “Βυθίστηκε στο πένθος το νησί” λέει η δήμαρχος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε