Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ στο πηγάδι που παραμένει θαμμένος ο άτυχος εργάτης – ”Λιώνουν” από αγωνία οι συγγενείς του!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Για 6η μέρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την δημιουργία ασφαλών προυποθέσεων έτσι ώστε οι άντρες της ΕΜΑΚ Κρήτης να μπορέσουν να ανασύρουν απο τον πάτο του – πρώην πηγαδιού – τον 39χρονο που θάφτηκε την περασμένη Πέμπτη.

Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό και κατά τη διάρκεια της νύχτας, να εργάζονται τα σωστικά συνεργεία για την ανάσυρση του 39χρονου που “θάφτηκε” κάτω από χώματα όταν κατέρρευσε πηγάδι μέσα στο οποίο έκανε εργασίες (δείτε εδώ).

Για 6η συνεχή ημέρα, οι διασώστες συνεχίζουν την πρωτοφανή σε μέγεθος αλλά και σε απρόοπτα επιχείρηση για τον εντοπισμό του άτυχου άντρα. Οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ, δίνουν μάχη με το χρόνο και τις κατολισθήσεις των χωμάτινων όγκων.

Σύμφωνα και με τις οδηγίες γεωλόγου και μεταλλειολόγου, οι εκσκαφείς δημιουργούν ένα νέο “πατάρι” προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στο σημείο που είναι θαμμένος ο 39χρονος εργάτης με ασφάλεια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ.Δημήτρη Ραπανάκη, μέχρι το μεσημέρι εκτός απροόπτου, ενδεχομένως να είναι σε θέση να προσεγγίσουν το σημείο που βρίσκεται ο 39χρονος.

Τραγικές φιγούρες, οι συγγενείς και οι φίλοι του, απο την Γεωργία, οι οποίοι νυχθημερόν περιμένουν έξω απο τον χώρο της τραγωδίας την εξέλιξη της επιχείρησης. Δείτε το βίντεο του flashnews.gr, από την 5η ημέρα των εργασιών που φανερώνουν το μέγεθος της επιχείρησης που διενεργείται στο σημείο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Άρτα: Τραγωδία με νεκρή γυναίκα στην περιοχή που βλέπετε!

Ηλεία: Κλειδώθηκε στο δωμάτιό του και αυτοκτόνησε – Ο σπαραγμός της μάνας ξεσήκωσε τη γειτονιά!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε