Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγγελική Πεπόνη: «Ήξερα ότι είναι το παιδί μου» λέει η μητέρα της – «Έχω στεναχωρηθεί πολύ» δηλώνει ο σύντροφός της – video

Αγγελική Πεπόνη: «Ήξερα ότι είναι το παιδί μου» λέει η μητέρα της – «Έχω στεναχωρηθεί πολύ» δηλώνει ο σύντροφός της – video

Το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη. «Το ήξερα από την πρώτη στιγμή» λέει η μητέρα της.

Τα αποτελέσματα dna επιβεβαίωσαν αυτό που η οικογένειά της υποψιαζόταν εδώ και 8 χρόνια. Η Αγγελική Πεπόνη είναι νεκρή και επίσημα. Η μητέρα της ήταν σίγουρη ότι πρόκειται για το παιδί της από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το κρανίο στη ΒΙ.ΠΕ της Πρέβεζας.

«Δεν περίμενα αποτελέσματα το ήξερα. Με το που βρέθηκε το κρανίο ήξερα ότι είναι το παιδί μου. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι είχε φύγει η κοπέλα μου, είχε πάει κάπου αλλού, χωρίς να με ειδοποιήσει. Ποτέ!» είπε στον ΑΝΤ1 η μητέρα της κοπέλας.

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο τότε σύντροφος της, ο 59χρονος άνδρας που ήταν και ο τελευταίος που την είδε ζωντανή: «Αισθάνομαι πικρία για την κοπέλα, πολύ! Έχω στεναχωρηθεί πολύ για την κοπέλα αυτή, για την Αγγελικούλα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ από τότε. Εγώ νόμιζα ότι δεν έχει εξαφανιστεί, ότι έχει πάει στην Αλβανία, δεξιά, αριστερά…

Εμένα αν με καλέσει η δικαιοσύνη, οι διωκτικές αρχές, με ξέρουν πού είμαι, θα πάω να παρουσιαστώ, δεν έχω πρόβλημα κανένα…».

«Την κακοποιούσε»

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι η 26χρονη κοπέλα έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τον 59χρονο.

«Συνέχεια με μαύρα μούτρα την έκανε. Συνέχεια τη βαρούσε για να της δώσει τη δόση. Γιατί ήταν στη χρήση η Αγγελικούλα», είπε στον ΑΝΤ1 φίλος της Αγγελικής.

Την κακοποίηση επιβεβαίωσε και η μητέρα της άτυχης κοπέλας. «Φυσικά την κακοποιούσε, ερχόταν με μαύρο μάτι στο σπίτι μου. Ερχόταν η κοπέλα στο σπίτι κάθε βράδυ, κοιμόμασταν μαζί»

Η μητέρα της μάλιστα είχε προειδοποιήσει την Αγγελική την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της να μην συναντηθεί με τον 59χρονο. «“Να μη φύγεις κορίτσι μου, σε παρακαλώ. Θα σε σκοτώσει”, αυτό της είχα πει», λέει η μητέρα της.

Άγνωστη η αιτία θανάτου

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν έχει βρεθεί η αιτία θανάτου. Αν προκύψουν όμως στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, η οικογένεια του θύματος με υπόμνημα της στον εισαγγελέα θα ζητήσει να ανασυρθεί η υπόθεση εξαφάνισης από το αρχείο ώστε να συσχετιστεί η παλιά δικογραφία με το νέο υλικό, που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές.

Η αδελφή της Αγγελικής, Κατερίνα, μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις και μαρτυρίες και να «κλείσει επιτέλους αυτή η υπόθεση».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις