Site icon NewsIT

Άγιος Νικόλαος: Έπεσε μεθυσμένος στη λίμνη και πνίγηκε – Ψαράς είδε πρώτος τη σορό του να επιπλέει

03.02.2022 | 10:16
Άγιος Νικόλαος: Έπεσε μεθυσμένος στη λίμνη και πνίγηκε – Ψαράς είδε πρώτος τη σορό του να επιπλέει

Ç ðüëç ôïõ Áãßïõ ÍéêïëÜïõ õðïäÝ÷åôáé ôçí ÏëõìðéáêÞ Öëüãá, ôï ÓÜââáôï 10 Éïõëßïõ 2004. Ç ðñïóÝëåõóç ôïõ êüóìïõ óôçí ôåëåôÞ ¢öéîçò Þôáí åíôõðùóéáêÞ.

Ο Άγιος Νικόλαος στην Κρήτη θρηνεί το χαμό του, με την αστυνομική έρευνα να ρίχνει φως τα όσα έγιναν…

Ο Άγιος Νικόλαος παραμένει ανάστατος από την τραγωδία που σημειώθηκε πριν από λίγες μόνο μέρες. Όταν ένας άνθρωπος έπεσε στη λίμνη και ύστερα από λίγες ώρες εντοπίστηκε νεκρός. Τα στοιχεία και οι εξετάσεις έδειξαν πως ήταν μεθυσμένος και δεν είχε δυνάμεις για να κρατηθεί στην επιφάνεια. Οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από την πρώτη στιγμή.

Σε πνιγμό οφείλεται σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης ο θάνατος του 69χρονου στον Άγιο Νικόλαο. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου, 29 Ιανουαρίου, ο άτυχος άνδρας έπεσε στη λίμνη Βουλισμένη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, o 69χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ εκείνη την μοιραία ημέρα ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας για τα οποία λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Η αστυνομία έπειτα από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα που πραγματοποίησε αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στο θάνατο είχε αποκλείσει εξ αρχής το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το πτώμα εντόπισε ένας βαρκάρης που έπλεε με τη βάρκα του μέσα στη λίμνη και ειδοποίησε το Λιμενικό Αγίου Νικολάου στις 10:15 το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version