Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άγιος Νικόλαος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και δείτε γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει σπίτι του

Άγιος Νικόλαος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και δείτε γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει σπίτι του

Η περιπέτειά του δεν έχει ολοκληρωθεί και ας έχει το εξιτήριο στα χέρια. Η υπόθεση έρχεται από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από τον Άγιο Νικόλαο…

Αίσθηση προκάλεσε η περιπέτεια που ζει από την Τρίτη (13-07-2021) ένας Κρητικός στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκεται μαζί με τον κατάκοιτο πατέρα του. 

Με τηλεφώνημά του στο Ράδιο Κρήτη, ανέφερε πως ενώ από χθες ο πατέρα τους έχει λάβει εξιτήριο, δεν μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους διότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο!

Στην εκπομπή παρενέβη η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία ακούγοντας το πρόβλημα, δήλωσε πως έχουν ήδη προσληφθεί οι απαραίτητοι διασώστες ενώ αυτό που εκκρεμεί τώρα είναι να έρθουν τα νέα ασθενοφόρα προκειμένου να υπάρξει βελτίωση στις δευτερογενείς διακομιδές. 

Όπως είπε η κ. Μπορμπουδάκη στο ekriti.gr, έχει γίνει ήδη αίτημα από τη ΔΥΠΕ προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ. Τέλος, η κ. Μπορμπουδάκη κάλεσε τον κόσμο που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα να καλεί στην 7η ΥΠΕ Κρήτης έτσι ώστε να γίνεται οτιδήποτε δυνατόν προκειμένου να δίνεται άμεσα λύση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις