Τοπικά Νέα

Αγνοείται ηλικιωμένος κολυμβητής στο Ρέθυμνο

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 77χρονος τουρίστας που εξαφανίστηκε ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Αμμουδακίου στο Δαμνόνι.

Όπως γράφει το prismanews, απο την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του – προχτες το απόγευμα – στη Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης σήμανε συναγερμός.

Άμεσα στην περιοχή προς εντοπισμό του αγνοούμενου έσπευσαν πλωτό περιπολικό όχημα του Λιμενικού και τρία ιδιωτικά σκάφη με αρνητικά αποτελέσματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα με τη συνδρομή σκαφών και δυτών ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του 77χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Χάρισε ζωή με το θάνατό του

Λασίθι: Σκότωσαν το σκύλο και τον παππού και έβαλαν φωτιά στο σπίτι!

Εύβοια: Έβαλε το φίλο του για “δόλωμα” κι έχασε τη γυναίκα του

Μητέρα και γιος νεκροί σε τροχαίο στη Δράμα

Ρέθυμνο: “Κάντε πέρα τους φασίστες της Χρυσής Αυγής”

Κρέμασαν σκύλο έξω από σχολείο στην Αμαλιάδα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα