Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Αγόρασε χρυσό σταυρό και πλήρωσε με έναν τενεκέ ελαιόλαδο – Τι λέει η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου

Αγόρασε χρυσό σταυρό και πλήρωσε με έναν τενεκέ ελαιόλαδο – Τι λέει η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου

Η συμφωνία στο κοσμηματοπωλείο έκλεισε και ο χρυσός σταυρός πήγε στα χέρια του ηλικιωμένου, που είχε μπει με έναν τενεκέ που περιείχε ελαιόλαδο από την Καλαμάτα…

Ηλικιωμένος πήγε να αγοράσει σταυρό σε κοσμηματοπωλείο και πλήρωσε με….λάδι. Το ελαιόλαδο που είχε στον τενεκέ ήταν από την Καλαμάτα και είχε την ίδια αξία με τον σταυρό. Η ιδιοκτήτρια το σκέφτηκε για λίγο και συμφώνησε. Έτσι το κόσμημα άλλαξε χέρια και όλοι όπως φαίνεται έμειναν ικανοποιημένοι.

Η Μαρσία Στεφάνου, χρυσοχόος, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»  για την πρωτοφανή εμπειρία της. «Μπήκε ένας ηλικιωμένος μέσα και ήθελε να αγοράσει τον σταυρό. Του λέω: ‘θα πληρώσετε με κάρτα ή μετρητά;’. Και μου απάντησε: ‘θα σε πληρώσω σε είδος’. Εμένα δεν μου άρεσε η απάντηση, ‘τι εννοείς;’ του είπα;. Και μου έφερε έναν τενεκέ λάδι, Καλαματιανό».

Η κ.Στεφάνου δεν σάστισε για πολύ, αφού είχε δοκιμάσει το λάδι και ήξερε πως είναι καλό, το λάδι που όπως είπε ο γνωστός της έχει πάντα στο αυτοκίνητό του. Ο σταυρός κόστιζε 180 ευρώ, όσο δηλαδή και το 17 λίτρων τενεκές λάδι.

Η χρυσοχόος δέχθηκε την προσφορά και έκανε την ανταλλαγή – πώληση.

Η ίδια πάντως, ξεκαθάρισε πως, δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει αυτού του είδους την ανταλλακτική οικονομία, ωστόσο, ευχαριστήθηκε το λάδι που.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις