Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αγρίνιο: Αποκλεισμένοι στα σπίτια τους – Δείτε τι έγινε στην πόλη μετά από λίγα λεπτά βροχής

Αγρίνιο: Αποκλεισμένοι στα σπίτια τους – Δείτε τι έγινε στην πόλη μετά από λίγα λεπτά βροχής

Ένα ισχυρό μπουρίνι ήταν αρκετό για να καταγραφούν οι πρώτες πλημμύρες που παραπέμπουν στον χειμώνα. Η εικόνα από το Αγρίνιο προκαλεί αίσθηση…

Ένας αγνοούμενος και σημαντικές καταστροφές είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε την Πέμπτη αρκετές περιοχές της χώρας καθώς Πρέβεζα, Θεσπρωτία, Άρτα, Μαγνησία και Θεσσαλία βρέθηκαν στο «μάτι» της ξαφνικής καταιγίδας.

H εικόνα του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) αποτυπώνουν το μέγεθος του προβλήματος που δημιούργησε η έντονη κακοκαιρία κατά την διάρκεια της νύχτας σε περιοχή του Αγρινίου. Τα νερά άρχισαν να παίρνουν γρήγορα ύψος και ορισμένοι αποκλείστηκαν στα σπίτια και τα καταστήματά τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στα Ιωάννινα σοβαρές βλάβες από το ισχυρό μπουρίνι υπέστη το δίκτυο της ΔΕΗ και παράλληλα σημειώθηκαν πολλές πτώσεις δέντρων. Στην Πρέβεζα η ξαφνική καταιγίδα έπληξε όλη την παραλιακή ζώνη από Καστροσυκιά έως τον Μύτικα. Ξεριζώθηκαν δέντρα, παρασύρθηκαν ομπρέλες, ξαπλώστρες στις οργανωμένες παραλίες, ενώ καταστροφές υπέστησαν αρκετές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό στην Θεσπρωτία, όπου από τους δυνατούς ανέμους και την καταιγίδα, στις παραλίες κυρίως της Πέρδικας, καταστράφηκαν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Στην Άρτα, κατά την διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων, αποκλείστηκε ο δρόμος προς το νοσοκομείο λόγω πτώσης δέντρων, ενώ δέντρα και τέντες έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στο ύψος της Λιμίνης τραυματίστηκε οδηγός μοτοσικλέτας που έπεσε πάνω σε δέντρο, το οποίο ο αέρας έριξε στο οδόστρωμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις