Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Αγρίνιο – Κορονοϊός: «Πυρετός» το Σαββατόβραδο – Έγραψαν κανονικά όλα τα μέτρα για τη διασπορά (pics)

Αγρίνιο – Κορονοϊός: «Πυρετός» το Σαββατόβραδο – Έγραψαν κανονικά όλα τα μέτρα για τη διασπορά (pics)

Τι και αν βρίσκεται σε ισχύ το lockdown για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού; Τι και αν έχει «κοκκινήσει» η γειτονική Αμφιλοχία λόγω της έξαρσης κρουσμάτων της Covid-19; Στο Αγρίνιο το περασμένο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, η εικόνα που επικρατούσε στο κέντρο δεν θύμιζε σε τίποτα μία πόλη υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα με τις εικόνες που απέστειλε αναγνώστης του karvasaras.gr, για άλλη μία φορά το περασμένο Σάββατο στην οδό Παπαστράτου και στην οδό Δ. Σταΐκου κοντά στην πλατεία Φλέμινγκ, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, με την πλειοψηφία μάλιστα να μην τηρεί τα απαραίτητα μέτρα.

Κατά κύριο λόγο, άτομα νεαρής ηλικίας που δεν φορούσαν μάσκες ή αυτές κάλυπταν μόνο τα πιγούνια τους, σε μεγάλες παρέες και χωρίς αποστάσεις μεταξύ τους, αψήφησαν τα περιοριστικά μέτρα και ανενόχλητα πέρναγαν ένα όμορφο Σαββατόβραδο, λίγα μόλις λεπτά πριν τις 21:00.

Θεωρητικά πάντως, στις 21:00 θα έπρεπε να βρίσκονται στα σπίτια τους λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του ιού. Δείτε τις εικόνες…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις