Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγρίνιο: Κορυφώνεται το θρίλερ με την αγνοούμενη γυναίκα – Φόβοι μετά το εύρημα στη λίμνη – video

Αγρίνιο: Κορυφώνεται το θρίλερ με την αγνοούμενη γυναίκα – Φόβοι μετά το εύρημα στη λίμνη – video

Η εξαφάνιση, δηλώθηκε από τον σύζυγο της 35χρονης, ο οποίος είχε συλλέξει κάποια στοιχεία που έδωσε στις Αρχές. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες…

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο, την υπόθεση εξαφάνισης μιας 35χρονης, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις πρωινές ώρες προχθές (21-01-2019).

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και δύτες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί έρευνες στην τεχνητή λίμνη Στράτου από την πλευρά της Σπολάιτας, σε βάθος 18 μέτρων, για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο, συντρίμμια και κηλίδες καυσίμου του οποίου εντοπίστηκαν χθες στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο βυθό της λίμνης εντοπίστηκε αυτοκίνητο ίδιας μάρκας με αυτό της αγνοούμενης. Οι δύτες θα βουτήξουν ξανά στα νερά και πιθανότατα στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ανάσυρση του οχήματος. Οι αρχές αναζητούν ίχνη της αγνοούμενης 35χρονης οδηγού.

Στο σημείο ως επικεφαλής των ερευνών βρίσκεται ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος , ο διοικητής των Π.Υ. του νομού Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας , ο διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ.Πετράκης και ο διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.

Η εξαφάνιση, δηλώθηκε από τον σύζυγο της 35χρονης, ο οποίος είχε συλλέξει κάποια στοιχεία που έδωσε στις Αρχές και σύμφωνα μ’ αυτά η γυναίκα, είχε εκφράσει «σκοτεινές» επιθυμίες…

Πηγή: nafpaktianews.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις