Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αγρίνιο: Οι γιατροί εξέτασαν τον 12χρονο και ειδοποίησαν την αστυνομία – Με χειροπέδες οι γονείς του!

Αγρίνιο: Οι γιατροί εξέτασαν τον 12χρονο και ειδοποίησαν την αστυνομία – Με χειροπέδες οι γονείς του!

Ο 12χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν αρχικά οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από γιατρούς…

Συνελήφθησαν χθες το πρωί (25-07-2018), στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο αλλοδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 47 και 42 ετών αντίστοιχα, διότι παρότι είχαν την υποχρέωση να προστατεύουν τον 12χρονο γιο τους, αυτός προχθές το βράδυ στη Γουριά Μεσολογγίου, κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να διακομισθεί με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο ανωτέρω Νοσηλευτικό Ίδρυμα, για προληπτικούς λόγους.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων της 42χρονης προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 32 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη της οικιακής ειρήνης, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και για  παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: sinidisi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις