Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγρίνιο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή 29χρονος οδηγός – Η μοιραία ατυχία με κοπάδι ζώων

Αγρίνιο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή 29χρονος οδηγός – Η μοιραία ατυχία με κοπάδι ζώων
ΦΩΤΟ από thermonews.gr

Ο άτυχος 29χρονος ξεψύχησε λίγο μετά το τροχαίο που είχε στο Αγρίνιο με τη μηχανή που οδηγούσε. Έχασε τον έλεγχο, όταν προσπάθησε να αποφύγει αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί για να περάσει κοπάδι ζώων…

Ένας νεαρός άνδρας 29 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αγρίνιο. Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Έχασε τον έλεγχο και το δίκυκλο «καρφώθηκε» σε τοιχίο. Τραυματίστηκε σοβαρά και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, στο χωριό Θέρμο κοντά στο Αγρίνιο. Ο νεαρός φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στο τοιχίο, στην έξοδο του Θέρμου προς Αγία Σοφία, στην προσπάθειά του να αποφύγει ακινητοποιημένα προπορευόμενα οχήματα τα οποία είχαν σταματήσει για να περάσει κοπάδι με ζώα.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Αγρινίου με βαρύτατα τραύματα στον πνεύμονα και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όμως δυστυχώς υπέκυψε.

Το τελευταίο αντίο στον 29χρονο θα πουν αύριο Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αγίας Σοφίας στις 15:00.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις