Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 3 μαθητές από σκόνη πυροσβεστήρα που άνοιξε συμμαθητής τους

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 3 μαθητές από σκόνη πυροσβεστήρα που άνοιξε συμμαθητής τους

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 3 μαθητές δημοτικού σχολείου στο Αγρίνιο. Στιγμές αναστάτωσης με τους δασκάλους να ειδοποιούν τους γονείς των παιδιών…

Ένας από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου στο Αγρίνιο που θέλησε να κάνει πλάκα σε συμμαθητές του, άνοιξε έναν από τους πυροσβεστήρες που υπήρχαν. Τα παιδιά εισέπνευσαν σκόνη και ζαλίστηκαν. Περισσότερο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με εκπαιδευτικούς και γονείς να παραμένουν ανάστατοι. Όλα τους είχαν ήπιο βήχα, με τους γιατρούς να τονίζουν πως αυτό δεν σημαίνει αναπνευστικά προβλήματα.

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου χρειάστηκε να μεταφερθούν και να νοσηλευτούν τρεις μικροί μαθητές Δημοτικού Σχολείου στο Αγρίνιο την περασμένη Πέμπτη, 30 Μαρτίου του 2023.

Εισέπνευσαν σκόνη από πυροσβεστήρα, τον οποίο φέρεται να άνοιξε μέσα σε χώρο του σχολείου συμμαθητής τους. Τα παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου νοσηλεύονται προληπτικά.

«Νοσηλεύονται τρία παιδιά στο νοσοκομείο λόγω αναφερόμενης επαφής με ξηρά σκόνη από πυροσβεστήρα. Διακομίσθηκαν με ήπιο βήχα, όχι αναπνευστικά προβλήματα», ανέφερε στο Star η παιδίατρος του Νοσοκομείου Αγρινίου, Ουρανία Αλεξανδροπούλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις