Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγριο «κράξιμο» στον Κατσιφάρα από μέλη του ΚΙΝΑΛ – «Έξω οι Συριζαίοι»

Άγριο «κράξιμο» στον Κατσιφάρα από μέλη του ΚΙΝΑΛ – «Έξω οι Συριζαίοι»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέλη του ΚΙΝΑΛ «έκραξαν» τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων. Τι προκάλεσε την οργή τους. Η αντίδραση του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα.

Τα… άκουσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, όταν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής.

Κάποια από τα μέλη που περίμεναν για να ψηφίσουν στην αίθουσα του ΤΕΕ, μόλις τον είδαν, άρχισαν να του φωνάζουν «έξω οι Συριζαίοι», δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους στη στήριξη που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Περιφερειάρχης.

Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, με τα πνεύματα να ηρεμούν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η συνεργασία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψηφίου με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος είναι δεδομένο ότι προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη βάση του ΚΙΝΑΛ, ενώ στελέχη του αντιτίθενται με όσους συναινούν πολιτικά στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς τους συνέργεια στον επιχειρούμενο κατακερματισμό του κόμματος.

Καταδικάζει ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ

Σύμφωνα με το patrastimes, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος δεν ήταν παρών στο επεισόδιο δήλωσε ότι καυτηριάζει τέτοια γεγονότα καθώς η πολιτική δεν μπορεί να γίνεται με γιουχαϊσματα.

πηγή: patrastimes

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις