Τοπικά Νέα

Αγρότες απειλούν να κλείσουν το λιμάνι του Βόλου

Με κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα αποκλεισμό του λιμανιού του Βόλου την ερχόμενη Παρασκευή, προειδοποιούν οι αγρότες του Νομού Μαγνησίας, στην περίπτωση που δεν επιτραπεί η φόρτωση 40.000 τόνων σιταριού με προορισμό την Ιταλία, εξαιτίας περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Σύμφωνα με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Βόλου, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαβεβαιώνουν ότι υπάρχει σχετική έγκριση για τη φόρτωση των σιτηρών, ωστόσο όπως διαβάζουμε στο e-volos, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ), δεν δέχεται την εφαρμογή της.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννενα: Ξεσηκωμός στα Καρδαμίτσια για έναν οίκο ανοχής!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα