Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αιγιάλεια: Καταδικασμένος για παιδοφιλία κυκλοφορεί σε δημοτικό σχολείο – Μήνυση από τους γονείς στον διευθυντή

Αιγιάλεια: Καταδικασμένος για παιδοφιλία κυκλοφορεί σε δημοτικό σχολείο - Μήνυση από τους γονείς στον διευθυντή
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μήνυση κατά του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Αιγιάλειας κατέθεσαν οι γονείς των μαθητών μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, διότι επιτρέπει την είσοδο στο χώρο σε πρόσωπο εκτός του σχολείου που στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για παιδοφιλία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», οι γονείς καταγγέλλουν τον διευθυντή του σχολείου της Αιγιάλειας επειδή έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για την παρουσία του εξωσχολικού προσώπου που έχει καταδικαστεί για παιδοφιλία και στη μήνυσή του τον κατηγορούν ότι εκθέτει τα παιδιά τους σε κίνδυνο.

Μάλιστα, ο διευθυντής φέρεται να αγνοεί τους γονείς, οι οποίοι αναφέρουν ότι τον έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα «μην αφήσεις ξανά αυτό το πρόσωπο ούτε να πλησιάσει στο σχολείο, πόσο μάλλον να ξαναμπεί σε χώρους του σχολείου».

Η μήνυση έχει φτάσει στα χέρια της Εισαγγελίας Αιγίου, με τον καταγγέλλοντα να αναφέρει ότι ο σκοπός δεν είναι να αποπεμφθεί ο διευθυντής αλλά να διαταχθεί και να δρομολογηθεί μια λύση από τη δικαιοσύνη, επειδή αφενός απαγορεύεται η παρουσία εξωσχολικών στον χώρο του σχολείου αφετέρου το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ήδη επιβαρυμένο προφίλ.

Η παρουσία του προσώπου που έχει γίνει το «κόκκινο πανί» για τους διαμαρτυρόμενους γονείς βοηθάει τον διευθυντή με εξωτερικές δουλειές που αφορούν το σχολείο, όπως αποκαλύπτει ο καταγγέλλων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις