Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αίγινα: Έβγαλαν αυτοκίνητο από τη θάλασσα σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα

Αίγινα: Έβγαλαν αυτοκίνητο από τη θάλασσα σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο λιμάνι της Αίγινας, καθώς ένας οδηγός ξέχασε – πιθανότατα – να τραβήξει χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να βρεθεί στη θάλασσα.

Για καλή του τύχη η θάλασσα σε εκείνο το σημείο του λιμανιού της Αίγινας είναι αρκετά ρηχή και έτσι – αφού μία βάρκα κατάφερε να προσεγγίσει το αυτοκίνητο και να το δέσει με σκοινί – στη συνέχεια ανέλαβαν δράση όσοι βρέθηκαν στο σημείο.

Σε βίντεο που ανέβασε μία γυναίκα στο Tik Tok φαίνεται η βάρκα να προσεγγίζει το αυτοκίνητο και να το δένει. Στη συνέχεια και όταν η θάλασσα γίνεται ακόμα πιο ρηχή παραδίδει το σκοινί στους ανθρώπους που αρχίζουν να τραβούν το αμάξι προς την παραλία.

Άνδρες και γυναίκες σπεύδουν να βοηθήσουν και τελικά καταφέρνουν να βγάλουν το αυτοκίνητο από τη θάλασσα στη διπλανή παραλία.

@maraislabonita Μια βολτα στο λιμανι της Αιγινας κανεις; #aegina #aeginaisland #islandertiktok #tiktok #car #caraccident #fun #funnyvideos #funny #summer #summer2023 ♬ Vougiouklaki…O glares – Savouidaki.m

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις