Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αίγιο: 91χρονη οδηγός μπήκε ανάποδα στην Εθνική, προκάλεσε τροχαίο και το έσκασε

Αίγιο: 91χρονη οδηγός μπήκε ανάποδα στην Εθνική, προκάλεσε τροχαίο και το έσκασε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας όταν μια ηλικιωμένη 91 ετών μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό στο ύψος του Αιγίου και προκάλεσε τροχαίο. Μάλιστα, η 91χρονη μετά το τροχαίο έφυγε γρήγορα από το σημείο.

Σύμφωνα με το πληροφορίες του tempo24.news, η ηλικιωμένη οδηγός προσπάθησε το πρωί της Δευτέρας να ταξιδέψει από το Αίγιο προς Αθήνα. Βγήκε στο δυτικό κόμβο του Αιγίου, αλλά εκεί έκανε το μοιραίο λάθος. Αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, μπήκε ανάποδα στο ρεύμα προς Πάτρα.

Οι οδηγοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν. Ωστόσο, η ηλικιωμένη απτόητη συνέχιζε να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα στην εθνική οδό.

Στο ύψος των Σελιανιτίκων οδηγός οχήματος που έντρομος είδε μπροστά του το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης, δεν κατάφερε να την αποφύγει. Από την σύγκρουση των δύο οχημάτων, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η ηλικιωμένη δεν σταμάτησε, παρά μόνο έκανε αναστροφή και συνέχισε την πορεία της. 

Λίγο αργότερα η 91χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις