Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αίγιο: Αιχμές Κούγια για την ποινική δίωξη στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγονό – “Το τιμόνι είχε πρόβλημα”!

Αίγιο: Αιχμές Κούγια για την ποινική δίωξη στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγονό – “Το τιμόνι είχε πρόβλημα”!

Ποινική δίωξη με 4 κατηγορίες στον οδηγό που σκότωσε γιαγιά και εγγονό. Ο εκ των δικηγόρων του, Αλέξης Κούγιας, ετοιμάζεται για την απολογία του πελάτη του…

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον οδηγό που θέρισε γιαγιά και εγγονάκι στο Αίγιο. Η ποινική δίωξη στον 28χρονο οδηγό ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου και αφορά σε επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Επιπλέον, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ο νεαρός θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες για το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο που έγινε στις 26 Αυγούστου. Είχε σκοτώσει με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονάκι μόλις ενός έτους, που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

H αντίδραση του Αλέξη Κούγια

“Δεν μου αρέσει να ασκώ υπεράσπιση μέσω των ΜΜΕ. Έχω πληροφορηθεί για τη δίωξη. Αυτά που προβλέπονται από τον νόμο όσον αφορά το κακούργημα, δεν πληρούνται σ’ αυτή την υπόθεση.

Ο καθένας μπορεί να διαβάσει, να ερμηνεύσει και να εφαρμόσει έναν νόμο. Έχουν προκύψει πάντως πολύ ενδιαφέροντα θέματα όσο αφορά την τεχνική πραγματογνωμοσύνη η οποία διαπιστώνει σπουδαίο πρόβλημα στο τιμόνι.

Δεν έχω επικοινωνήσει με τον εντολέα μου, συνεχίζει να νοσηλεύεται. Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας θα συνεννοηθούμε με τον ανακριτή για τον χρόνο της απολογίας” τόνισε ο εκ των δικηγόρων του 28χρονου, Αλέξης Κούγιας, στο newsit.gr…

Ο οδηγός, ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόρισμα των πραγματογνωμόνων ο οδηγός μπήκε στη μοιραία στροφή με 100 χλμ. Ακόμα το πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές, ενώ έχει ορισθεί από την πλευρά του οδηγού και τεχνικός σύμβουλος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις