Τοπικά Νέα

Αίγιο: Δεν μπήκαν στο παντοπωλείο για να ψωνίσουν τρόφιμα…

Μπορεί να έκαναν βόλτες στους διαδρόμους, να ρωτούσαν για την ποιότητα των τροφίμων, αλλά ο στόχος τους ήταν άλλος...

Ο λόγος για δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 34 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία, μπήκαν σε ένα παντοπωλείο στο κέντρο του Αιγίου, όχι για να κάνουν τα ψώνια της ημέρας, αλλά την κλοπή της ημέρας.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η “αγορά” τους αφορούσε το ποσό των 100 ευρώ, που αφαίρεσαν από το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος το είχε αφήσει πάνω σε έπιπλο, μέσα στο παντοπωλείο.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί με αποτέλσμα η Ασφάλεια Αιγίου να τους συλλάβει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα