Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Αίγιο: Φρικτός θάνατος άντρα που έπεσε στο τζάκι του σπιτιού του και απανθρακώθηκε

Αίγιο: Φρικτός θάνατος άντρα που έπεσε στο τζάκι του σπιτιού του και απανθρακώθηκε

Σε κατάσταση σοκ η κόρη του άτυχου άντρα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στις φλόγες. Ο 84χρονος έπεσε μέσα στο τζάκι του σπιτιού του, στο Αίγιο και απανθρακώθηκε…

Η κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου για καπνούς σε σπίτι στις Νερατζιές στο Αίγιο, αποκάλυψε μια οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου του 2024. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν μέσα στο σπίτι, απανθρακωμένο το πτώμα ενός 84χρονου άντρα.

Σύμφωνα με πηγές της «Πελοποννήσου», προερχόμενες από την Πυροσβεστική, η σορός βρέθηκε μέσα στο τζάκι και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εικάζεται πως ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο αναμμένο τζάκι και αδυνατώντας να απομακρυνθεί εγκαίρως, βρήκε τραγικό θάνατο.

Κάτοικος της περιοχής ήταν εκείνος που ενημέρωσε τηλεφωνικά την ΠΥ, λίγο πριν τη 13:00 το μεσημέρι, όταν είδε πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι όπου το θύμα, διέμενε μαζί με την κόρη του η οποία εκείνη την ώρα όμως απουσίαζε στη δουλειά της.

Τραγική ειρωνεία, η γυναίκα που εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στην ΠΥ Αιγίου στο άκουσμα του σήματος για μετάβαση πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες θορυβήθηκε και αποχώρησε εκτάκτως από την υπηρεσία. Δυστυχώς, όταν έφτασε στο σπίτι πληροφορήθηκε τη τραγική κατάληξη για τον 84χρονο πατέρα της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις