Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αίγιο: Μόλις βρήκε από νυχτερινό μαγαζί τον ξυλοκόπησαν άγρια δέκα άτομα

Αίγιο: Μόλις βρήκε από νυχτερινό μαγαζί τον ξυλοκόπησαν άγρια δέκα άτομα
Φωτογραφία: Eurokinissi

Θύμα ξυλοδαρμού από δέκα άτομα έπεσε ένας νεαρός στο Αίγιο το βράδυ του Σαββάτου (24.02.2024) σε νυχτερινό μαγαζί.

Όπως μεταδίδει το pelop.gr, ο νεαρός μαζί με την παρέα του μετέβησαν σε νυχτερινό μαγαζί και όταν αποχώρησε δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε

Λίγα μέτρα από την έξοδο του καταστήματος, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, τον προσέγγισαν με άγριες διαθέσεις δέκα άτομα νεαρής ηλικίας ανάμεσά τους και μια νεαρή.

Οι άνδρες της παρέας, ισχυριζόμενοι πως ο 21χρονος την «έπεσε» στη φίλη τους, του ζήτησαν τον λόγο και σε χρόνο μηδέν, τα αίματα άναψαν. Αποτέλεσμα να του επιτεθούν χτυπώντας τον με ιδιαίτερη αγριότητα, προκαλώντας του τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Μετά την απρόκλητη, όπως υποστηρίζει το θύμα επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, με τον ίδιο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ακολούθως, το πρωί της Κυριακής μετέβη στο ΑΤ Αιγιαλείας και υπέβαλε μήνυση.

Αξιοποιώντας τα δεδομένα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ταυτοποίησή τους και χθες Δευτέρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Οι κατηγορούμενοι που δεν φαίνεται ν’ αρνούνται την εμπλοκή τους στον ξυλοδαρμό, υποστηρίζουν πως το θύμα τούς εξύβρισε, στάση που όπως φάνηκε «πυροδότησε» την ήδη τεταμένη κατάσταση.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζονται,.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις