Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αίγιο: Βίντεο στα χέρια αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό μαθητών έξω από το σχολείο τους

Αίγιο: Βίντεο στα χέρια αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό μαθητών έξω από το σχολείο τους

Ο ξυλοδαρμός στο Αίγιο ανάμεσα σε μαθητές, έχει αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής και γενικότερα την τοπική κοινωνία…

Τα επεισόδια και οι ξυλοδαρμοί ανάμεσα σε μαθητές πληθαίνουν και στο Αίγιο. Μικρά παιδιά πλακώνονται στο ξύλο με τις εικόνες στη συνέχεια να ανεβαίνουν στα social media. Μέσα και έξω από σχολεία εικόνες βίας με χτυπήματα που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατους τραυματισμούς. Με τους αστυνομικούς να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τις διευθύνσεις σχολείων της περιοχής, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει η ομαλότητα.

Στη διάθεσή τους έχουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας βίντεο με τον ξυλοδαρμό μεταξύ δυο μαθητών που σημειώθηκε, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου του 2023, κοντά στο σχολικό συγκρότημα του 1ου και 2ου Γυμνασίου στο Αίγιο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, σε αυτό φαίνονται οι ανήλικοι να έχουν πιαστεί στα χέρια -για άγνωστη αιτία- στη θέση Μπούφαλο στα Πευκάκια.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα παιδιά που εμπλέκονται στο σοβαρό περιστατικό φαίνεται πως φοιτούν στο 1ο Γυμνάσιο, ωστόσο μέχρι στιγμής τα στόματα παραμένουν κλειστά. Τη στιγμή του ξυλοδαρμού φέρεται να βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο άλλος ανήλικος.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις