Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αίσχος! Δηλητηριάσαν το παγώνι – μασκότ της Αμφιλοχίας!

Αίσχος! Δηλητηριάσαν το παγώνι – μασκότ της Αμφιλοχίας!

Οργή προκαλεί η είδηση ότι ο Κυριάκος, το παγώνι σήμα κατατεθέν της Αμφιλοχίας έπεσε θύμα δηλητηρίασης. Είναι το δεύτερο παγώνι στην περιοχή που βρίσκει το ίδιο φρικτό τέλος.

Δηλητηριασμένος βρέθηκε το πρωί ο Κυριάκος, το δεύτερο παγώνι που εδώ και έξι χρόνια κοσμούσε την παραλία της Αμφιλοχίας ενώ παράλληλα ήταν η μασκότ της πόλης για τους επισκέπτες.

Τα δυο παγώνια ο Αλέξανδρος και ο Κυριάκος φιλοξενούνταν εδώ και έξι χρόνια απο ιδιοκτήτη ταβέρνας και ήταν πολυ φιλικά με τον κόσμο. Τα παγώνια αποτελούσαν θέαμα για τους επισκέπτες ενώ ήταν το «σήμα κατατεθέν» της περιοχής.

Καταγγελίες και δηλητηρίαση

Μετά από έξι καταγγελίες κάτοικου της πόλης  στο ΑΤ Αμφιλοχίας με την αιτιολογία ότι το πτηνό προκαλεί ηχορύπανση και διαταράσσει τον ύπνο του,  κλήθηκε ο ιδιοκτήτης να λάβει μέτρα απομάκρυνσης του πτηνού. Δυστυχώς όμως, ξημερώματα Τετάρτης ο Κυριάκος βρέθηκε να ψυχορραγεί απο δηλητηρίαση και παρά τις προσπάθειες του Γιώργου δεν τα κατάφερε.  Το πρώτο παγώνι ο Αλέξανδρος είχε πέσει και αυτός θύμα δηλητηρίασης πριν ένα χρόνο περίπου.

Πηγή: e-maistros

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις