Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Έκανε το χωράφι του… προπονητικό κέντρο για την αγαπημένη του ομάδα [pics]

Αιτωλοακαρνανία: Έκανε το χωράφι του… προπονητικό κέντρο για την αγαπημένη του ομάδα [pics]

Εμπράκτως την αγάπη του για την ομάδα του έδειξε ο Γεώργιος Φλώρος, πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Άρη Αιτωλικού.

Μετέτρεψε ένα χωράφι στον οικισμό Νησάκι (Αστροβίτσα) Αιτωλικού σε ένα πανέμορφο προπονητικό για την ομάδα του .Η ανακοίνωση του Άρη Αιτωλικού:

«Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου, όταν ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ επανερχόταν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, έπρεπε να βρεθεί λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα, ο χώρος που θα έκαναν προπόνηση τα τμήματα της ομάδας μας (ανδρικό – παιδικό – Junior), διότι το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές (γνωστοί άγνωστοι) και η μεταφορά των τμημάτων εκτός Αιτωλικού, ήταν αδύνατη.

Τη λύση στο πρόβλημα την έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστης και σημερινός πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστων ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, Φλώρος Γεώργιος.

Με προσωπική του εργασία σε διάστημα ενός έτους , κατάφερε να μετατρέψει ένα χωράφι, στον οικισμό Νησάκι (Αστροβιτσα) Αιτωλικού, σε ένα μικρό πανέμορφο προπονητικό κέντρο για την αγαπημένη του ομάδα, τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ».

Δείτε τις εικόνες

ΠΗΓΉ: agrinionews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις