Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία – Κορονοϊός: «Βράζει» χωριό της Αμφιλοχίας – Ανησυχία για τα κρούσματα των τελευταίων ημερών

Αιτωλοακαρνανία – Κορονοϊός: «Βράζει» χωριό της Αμφιλοχίας – Ανησυχία για τα κρούσματα των τελευταίων ημερών

Ανησυχία επικρατεί και στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας για τα κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στο χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και στη χθεσινή αναφορά καταλογιζόταν στο χωριό μόλις ένα κρούσμα, τελικά αυτά είναι δύο και πρόκειται για ηλικιωμένο ζευγάρι που διαμένει στην Κεχρινιά.

Ο άνδρας έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται πλέον στην κλινική covid του νοσοκομείου Αγρινίου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, αν και ανήκει στα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου στην περιοχή, είναι ασυμπτωματική και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Το karvasaras.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κεχρινιάς, Γιώργο Σαγανά, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφευχθεί μεγαλύτερη διασπορά του ιού στην περιοχή και ότι πρέπει να τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα προστασίας.

Με τις δηλώσεις του κ. Σαγανά εφιστάται η προσοχή των κατοίκων της κοινότητας, αφού όπως ανέφερε, πρέπει όλοι να δείξουν υπευθυνότητα αυτές τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η κοινωνία λόγω της πανδημίας.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι η ανησυχία είναι έκδηλη σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμφιλοχίας, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα 1η Μαρτίου ήταν ο πρώτος στην Αιτωλοακαρνανία που εντάχθηκε στις «κόκκινες» περιοχές, σε έναν νομό που πλέον ανήκει στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις