Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε η Δήμητρα Μηλιώνη – Τραγικός επίλογος στη φονική ληστεία που συγκλόνισε

Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε η Δήμητρα Μηλιώνη – Τραγικός επίλογος στη φονική ληστεία που συγκλόνισε

Έφυγε χθες σε ηλικία 85 ετών η Δήμητρα Μηλιώνη, η οποία στα μέσα Ιανουαρίου είχε επιζήσει από τη βίαιη ληστεία που δέχθηκε μαζί με τον 91χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στο Χαλκιόπουλο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας…

Η γυναίκα είχε βρεθεί φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της σε άσχημη κατάσταση μετά την επίθεση, ενώ το άψυχο σώμα του συζύγου της, επίσης δεμένο και φιμωμένο, βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το κρεβάτι του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Μηλιώνη παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, είχε βρει τη δύναμη να καταθέσει στους αστυνομικούς για το τι συνέβη, ενώ νοσηλεύτηκε για πάνω από ένα μήνα στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου. Σύμφωνα με το karvasaras.gr, το τελευταίο διάστημα η 85χρονη φιλοξενούταν σε γηροκομείο, ενώ χθες άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Το χρονικό της φονικής ληστείας

Συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα στα μέσα Ιανουαρίου η είδηση για το φρικτό έγκλημα στο Χαλκιόπουλο Βάλτου, όπου ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε δεμένο εντός της οικίας του. Τα θύματα έφεραν μώλωπες και δυστυχώς, ο 91χρονος Δημήτρης Μηλιώνης, ήταν ήδη νεκρός.

Η 85χρονη σύζυγός του επέζησε της επίθεσης και νοσηλεύτηκε για ημέρες στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου, από την οποία πήρε εξιτήριο τον Φεβρουάριο. Μετά την φονική επίθεση, η 85χρονη κατέθεσε στις αρχές και υπέδειξε τους δράστες, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε συλλήψεις ανιψιού του ηλικιωμένου ζευγαριού και δύο γειτόνων, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας Αγρινίου, εν αναμονή αποτελεσμάτων των DNA, δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και ιατροδικαστικής εξέτασης.

Click4more Δολοφονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο: Στο νοσοκομείο ακόμα η ηλικιωμένη που επέζησε

Τέλη Μαρτίου έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του DNA ενώ νωρίτερα είχαν γίνει γνωστά και αυτά των δακτυλικών αποτυπωμάτων, όλα εκ των οποίων ήταν των θυμάτων και δεν ανήκαν στους κατηγορουμένους. Στις 14 Απριλίου, όπως αναμενόταν, κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου το αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων για αποφυλάκισή τους.

Το δράμα ολοκληρώθηκε χθες, 4 Μαΐου 2021, όταν άφησε την τελευταία της πνοή και η 85χρονη Δήμητρα Μηλιώνη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις