Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: «Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία της 30χρονης εγκύου (video)

Αιτωλοακαρνανία

Στιγμές ανείπωτου πόνου, στιγμές τραγωδίας. «Δάκρυσαν» κι οι πέτρες την Δευτέρα του Πάσχα στο τελευταίο αντίο που είπαν συγγενείς και φίλοι στην Αιτωλοακαρνανία στη Μαρία. Την γυναίκα που μόλις στα 30 της χρόνια βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της ενώ ήταν έγκυος στον έκτο μήνα.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που του επεφύλαξε η μοίρα. Είπε «αντίο» στη γυναίκα της ζωής του και το αγέννητο μωρό τους. Της είπε «καλημέρα» γράφοντας στον προσωπικό λογαριασμό της γυναίκας του στο Facebook.

«Καλημέρα αγάπη μου. Σ’ αρέσει να στο λέω εδώ; Πες μου πού να σε δω να σου λέω καλημέρα. Μαράκι μου λατρεία μου μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας έλα αγάπη μου να πάμε σπιτάκι μας με τον Βαλάντη μας σε παρακαλώ έλα» έγραψε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

click4more: Αιτωλοακαρνανία: «Βόμβες» Γιαννάκου για τον θάνατο της εγκύου – Οι σοβαρές καταγγελίες για τα όσα έγιναν

Η Μαρία «έσβησε» ξαφνικά από μαζική πνευμονική εμβολή τη Μεγάλη Παρασκευή. Οι διασώστες τη μετέφεραν στο πλησιέστρο κέντρο Υγείας και όχι σε αυτό της Κατούνας. Η ΠΟΕΔΗΝ αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλουν ότι το κορίτσι έλαβε βοήθεια μετά από μία ώρα.

«Η τραγική γυναίκα από την ώρα που έλαβε την κλήση το ΕΚΑΒ χρειάστηκε μία περίπου ώρα για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και πήγε ασθενοφόρο από Αγρίνιο και Αμφιλοχία» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Η Μαρία και ο Βασίλης περίμεναν με λαχτάρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Μετά τις ατυχίες των προηγούμενων ετών, η χαρά τους ήταν μεγάλη για τον ερχομό του. Όλα όμως σταμάτησαν με τον πιο δραματικό τρόπο. Οι ιστολογικές εξετάσεις θα δώσουν επιπλέον απαντήσεις…

Με πληροφορίες από: Star.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις