Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Στον αέρα δεκάδες μαθητές – Ταξιτζήδες σταματούν τη μεταφορά τους σε σχολεία!

Αιτωλοακαρνανία: Στον αέρα δεκάδες μαθητές – Ταξιτζήδες σταματούν τη μεταφορά τους σε σχολεία!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Οι οδηγοί ταξί ζητούν τα δεδουλευμένα τους. Η αντίστροφη μέτρηση για να σηκώσουν χειρόφρενο έχει ξεκινήσει…

«Χειρόφρενο» στη μεταφορά των μαθητών απειλούν να βάλουν οι οδηγοί ταξί στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς δεν έχουν πληρωθεί ακόμη τα δεδουλευμένα τους από την Περιφέρεια.

Τα μαθητικά δρομολόγια του 2018, παραμένουν απλήρωτα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους οδηγούς ταξί, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον οικονομικά στο έργο της μεταφοράς των μαθητών.

“Εκτελούμε καθημερινά 28 δρομολόγια και κάνουμε 2.040 χιλιόμετρα, δεν μπορούμε άλλο να βάζουμε από την τσέπη μας τα χρήματα αυτά”, τονίζει ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας Ταξί Αγρινίου κ.Τάσος Μαλαβέτας.

Σε επικοινωνία που είχαν οι οδηγοί με εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πήραν μόνο υποσχέσεις όπως είπαν και για το λόγο αυτό, αύριο, 3 Aπριλίου 2019, τα 31 μέλη της Κοινοπραξίας Ταξί Αγρινίου θα πραγματοποιήσουν στο Αγρίνιο συνάντηση-σύσκεψη προκειμένου να λάβουν τις τελικές αποφάσεις με πιθανότερο αν δεν πληρωθούν τα χρήματά τους ή έστω μέρος των 200.000 ευρώ περίπου που τους οφείλονται, να σταματήσουν τα δρομολόγια που εκτελούν στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και στα Ειδικά σχολεία.

Αρα αντιλαμβάνεται κανείς πως αν η Περιφέρεια δεν καταβάλλει τα χρήματα, δεκάδες παιδιά θα βρεθούν χωρίς μέσο μεταφοράς, αδυνατώντας να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους.

Πηγή: agriniosite.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις