Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ακροδεξιό παραλήρημα από στέλεχος της ΝΔ Κοζάνης: «Ρίξτε τους πρόσφυγες στο Αιγαίο»

Ακροδεξιό παραλήρημα από στέλεχος της ΝΔ Κοζάνης: «Ρίξτε τους πρόσφυγες στο Αιγαίο»

Νέο ρατσιστικό σχόλιο από γνωστό στέλεχος της ΝΔ στην Κοζάνη. Δείτε την ανάρτηση για τους πρόσφυγες.

Ο Ιωάννης Σαντετσίδης, γνωστό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Κοζάνη, που έχει κατά καιρούς απασχολήσει με τις ρατσιστικές και μισαλλόδοξες αναρτήσεις του στο Facebook ξαναχτύπησε προκαλώντας και πάλι σφοδρές αντιδράσεις.

Αυτή τη φορά ο Ιωάννης Σαντετσίδης, που ήταν και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, χαρακτήρισε «μαύρους» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ζητώντας μάλιστα να τους «ρίξουν στο Αιγαίο».

Λίγες ημέρες πριν είχε κοινοποιήσει μια φωτογραφία μιας γυναίκας με την ελληνική σημαία που συνοδευόταν από το σχόλιο: «Αυτή είναι η περήφανη Ελλάδα κύριε πρωθυπουργέ και όχι αυτή που θέλεις να φτιάξεις με μπούρκες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω στέλεχος σύμφωνα με το τοπικό σάιτ kozanimedia είχε ευχηθεί σε σχόλιο του σε προφίλ δημοσιογράφου «να πάθουν καρκίνο στα κόκαλα» οι 10 κοπέλες που έκαναν παρέλαση.

Παλιότερα το ίδιο στέλεχος είχε χαρακτηρίσει «Τούρκο», «γλείφτη» και «συμμορίτη» τον Δήμαρχο Κοζάνης που είχε καταδικάσει την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη…

Με πληροφορίες από kozanimedia

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις